Een Panamese rechtbank heeft ex-president Ricardo Martinelli vrijgesproken

0

Een Panamese rechtbank heeft ex-president Ricardo Martinelli vrijgesproken van het afluisteren van tientallen politieke tegenstanders, ondernemers en journalisten. Dat zou hij volgens de aanklagers hebben gedaan tijdens zijn regeerperiode van 2009 tot 2014.

De aanklagers hebben de feiten waarvan Martinelli beschuldigd werd niet kunnen bewijzen en er ‘ontstonden redelijke twijfels’ over die beschuldigingen, oordeelden de rechters.

De 67-jarige Martinelli is door de uitspraak weer vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Vorig jaar juni werd hij uitgeleverd door de Verenigde Staten, waar hij sinds 2015 woonde. Na een jaar in de gevangenis te hebben gezeten in zijn geboorteland, werd de schatrijke zakenman afgelopen juni onder huisarrest geplaats

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux