Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Schaduw opgehangen man op plek waar ooit galg stond

0

De plaats waar vroeger een galg stond, krijgt onverwachts een even luguber als bizar eerbetoon. Bewoners van de Dead Man’s Cross in de Engelse plaats Dartmouth, kunnen op een zonnige dag een schaduw van een opgehangen man met vastgebonden handen zien op een witte muur.

In de dertiende eeuw werden de veroordeelde criminelen samengebracht in de straat die Dead Man’s Cross heet. Daar werden de meeste ter dood veroordeelden om het leven gebracht door ophanging, meldt een woordvoerder van het Dartmouth museum aan Daily Mail.

Door de inval van het zonlicht verandert een paal met verkeersborden in een luguber beeld. Een buurtbewoner maakte er een paar foto’s van en uploadde het op Facebook. ‘Erg spookachtig’ en ‘eng’ waren de strekking van de meeste reacties.

Maar niet iedereen gelooft dat de foto’s echt zijn, ze denken dat het om een photoshopkunstje gaat. Maker George probeert de twijfels uit de wereld te helpen: “Waarom zou ik mijn tijd besteden aan het photoshoppen van een schaduw? Ik heb een leven.  Als je het niet gelooft, neem dan op een zomerse dag een kijkje op het kruispunt.”

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux