Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Britse vrouw ‘brengt vermiste huisdieren weer thuis door middel van telepathie’

0

Een Britse vrouw beweert op telepathisch wijze te kunnen spreken met vermiste huisdieren. Ze zegt de dieren er ook van te kunnen overtuigen om weer thuis te komen.

Chelle Oram (43) uit Warwickshire zegt door middel van visioenen te kunnen vertellen of dieren nog in leven zijn. De vrouw zou op basis van een foto al een reading kunnen geven. Tijdens een reading, die plaatsvindt via e-mail, laat Chelle de dieren haar aanwijzingen doorgeven over de plek waar ze op dat moment zijn.

“Dieren geven me vaak ’s nachts beelden door, dus ik heb altijd pen en papier bij de hand,” zei Chelle. “Ik geef alleen door wat ik heb gezien. Soms weten de baasjes gelijk waar het over gaat.”

Churchill

“Ik zag een keer een beeld van een kat naast Winston Churchill. Ik had geen idee waarom, maar voor het baasje was het duidelijk dat de kat bij haar overleden partner was die dezelfde bijnaam had,” ging ze verder.

Hoewel Chelle vermiste viervoeters vaak weet te herenigen met hun families, zijn er ook momenten waarop ze vervelend nieuws heeft. “Ik weet meestal gelijk of het dier nog hier is of is overleden,” zei ze.

Cynisme

Chelle is altijd al een echte dierenvriend geweest. Ze houdt erg van paardrijden, hoewel ze allergisch is voor paardenhaar. Na een studie Frans en Taalkunde besloot Chelle, die ook Reiki-meester is, les te geven op een internationale school in India, waar ze pas echt merkte hoe sterk haar band met dieren is.

Chelle claimt dat bepaalde dieren meer openstaan voor communicatie dan anderen. “Sommige soorten zijn heel open, terwijl andere geen vragen willen beantwoorden.”

Veel mensen zijn sceptisch over haar unieke talenten, maar als ze zich eenmaal verbindt met hun huisdieren verdwijnt het cynisme vaak al snel. “Iedereen mag een eigen mening hebben, maar als ik dingen doorgeef over dieren die ik eigenlijk helemaal niet zou kunnen weten, veranderen cynici vaak in believers.”

[The Sun]

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux