Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Wat zijn aura’s en bestaan ze echt?

0

Volgens sommigen hebben mensen ‘aura’s’ om zich heen. Er wordt wel gezegd dat de kleuren en de intensiteit van aura’s afhangen van iemands persoonlijkheidskenmerken.

Foto’s die met behulp van speciale methodes worden gemaakt, zouden de energie die mensen uitstralen, hun aura, vastleggen. In de literatuur vinden we verschillende verklaringen voor aura’s, waaronder biofotonen, huidvocht, lichaamswarmte, energetische communicatie, een bioenergieveld en synesthesie, een vermenging van de zintuigen.

Torsieslinger

Biochemicus John Norman Hansen van de Universiteit van Maryland heeft naar eigen zeggen bewijs gevonden voor bioenergievelden rond mensen. Hij besloot niet te zoeken naar aura’s met behulp van sensoren, maar een torsieslinger, een slinger die beweegt door het verdraaien van een draad.

Hij wilde kijken of een aura over genoeg kracht beschikt om een torsieslinger te laten bewegen. Hansen kwam tot de ontdekking dat de torsieslinger bewoog op het moment dat hij hem boven iemands hoofd plaatste.

Vaker dan gemiddeld

Synesthesie is een aandoening waarbij de zintuigen worden vermengd en er bijvoorbeeld kleuren geproefd of geluiden gezien worden. Onderzoekers van de Universiteit van Granada publiceerden in 2012een studie waarin ze aangeven dat genezers die zeggen de aura van mensen te zien, soms synesthesie hebben.

Een lokale genezer genaamd El Santón bleek bijvoorbeeld synesthesie te hebben. “Niet alle genezers hebben de aandoening, maar wel vaker dan gemiddeld,” schreef één van de onderzoekers in het bladConsciousness and Cognition. “Datzelfde geldt voor schilders en kustenaars.”

[Epoch Times]

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux