Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Man doet aanzoek als dove vriendin voor het eerst hoort

0

Tranen van geluk rolden over de wangen van een dove vrouw die deze week dankzij een ingreep voor het eerst kon horen en direct ten huwelijk werd gevraagd door haar grote liefde Kevin. ,,Ik wil dat dit een van de eerste dingen is die je hoort.”
De Amerikaanse Andrea kreeg een zogenoemd cochleair implantaat, een apparaatje waarmee doven kunnen horen.

,,O mijn god”, zegt Andrea in een video van het moment waarop het apparaatje werd geactiveerd.

Ze doet haar hand geschokken voor haar mond en begint te huilen. ,,Je hoort jezelf hè?”, vraagt de aanwezige dokter. Sprakeloos knikt ze.

Als Andrea een beetje gewend is aan de situatie en haar moeders stem voor het eerst heeft gehoord, begint haar vriend Kevin te praten. ,,Dat klinkt grappig”, zegt Andrea verlegen lachend over zijn stem.

De onwennige situatie verandert opeens als Kevin op één knie gaat zitten en een ring uit zijn zak haalt. ,,Ik hou van je, je bent mijn beste vriend. Ik wilde dat een van de eerste dingen die je zou horen, dit huwelijksaanzoek was.” Huilend van geluk zegt Andrea volmondig ‘ja’.

Het pasverloofde stel omhelst elkaar vervolgens, terwijl de dokter vertederd toekijkt. Na de tranen uit haar ogen te hebben weggeveegd, doet Kevin de ring om Andrea’s vinger. Met een tissue paraat zegt ze snikkend: ,,Er gebeurt zoveel.”

Ze lijkt het allemaal nog niet te bevatten. ,,Ben je wel gelukkig”, vraagt haar vriend. ,,Ja”, zegt ze, nog steeds huilend. ,,Ik ben gelukkig.”

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux