Europese Lente In Volle Gang: Berlijn, Parijs, Brussel #Nuitdebout

1

De NOS verzwijgt de al 11 dagen durende opstand in Frankrijk die begon op 31 maart met betogingen door jongeren en studenten in meer dan 200 steden. De NOS hebben we gelukkig niet meer nodig. De Franse opstand wordt gewoon verslagen door een eigen zender TV Debout vanaf de Place de la Republique in Parijs. Gisteren waren er tal van demonstraties tegen de arbeidswet en bezuinigingen in Frankrijk onder andere in Parijs en Rennes. Russia Today doet ook iedere dag verslag. Brussel en Berlijn volgen in het spoor van Parijs met #nuitdebout, gisteren waren er steunprotesten vanuit Madrid. Deel dit vericht en laat de mensen weten dat de Europese lente is begonnen!


tv debout

Bron

Share.

About Author

1 reactie

  1. Het is niet meer te houden. Steeds meer mensen en deze mensen aan werk brengen. Het kent een einde. De politiek zal wachten tot de bom bart. De bekende stoelendansers. Wacht niet tot het zover is. Sta op. Kom in ACTIE. Regel je eigen zaken. Met je buren, vrienden en familie. Wees creatief!
    Bouw je sociale zekerheid op vertrouwen. Laat de sociale verwachtingen los en zeg nee tegen loonslavernij.
    Dit is de tijd van zelfrealisatie voor iedereen. Wees het voorbeeld!!

Leave A Reply

Open

Online Chat