Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Wetenschapper voorspelt: “Kans aanzienlijk dat religie zal uitsterven”

0

Vanwege de groeiende welvaart zou religie zoals we het nu kennen zomaar kunnen verdwijnen, voorspelt een vooraanstaande wetenschapper.

Dr. Nicholas Baumard stelt dat religies als het christendom en het jodendom opkwamen in samenlevingen waar mensen net genoeg te eten hadden. De religies moedigden mensen aan om aan de toekomst te denken en ‘langzaam’ in plaats van ‘snel’ te leven. Maar dat is nu niet langer nodig.

Baumard vertelt New Scientist: “Hoe meer overvloed er is en hoe meer mensen de langzame strategie hanteren, hoe minder behoefte er is om een snelle leefstijl moreel te veroordelen. En daarmee verdwijnt ook het voordeel van religieuze overtuigingen die een dergelijk voorzichtig leven rechtvaardigen.

Hij besluit: “Het is waarschijnlijk dat net zoals lang geleden de Grieks-Romeinse religies uitstierven ook het christendom zal verdwijnen.”

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux