Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Beruchte beul “The Bulldozer” van ISIS eindelijk gevangengenomen

0

“The Bulldozer” was een van de meest gevreesde beulen van ISIS, en maakte deel uit van het zogenaamde “Chopping Committee”. Hij onthoofdde tientallen gevangenen en hakte ook ledematen van kinderen af.

De zwaarlijvige ISIS-strijder werd door het Syrische leger gevangengenomen en halfnaakt gedumpt in de laadbak van een vrachtwagen. Dat is te zien op beelden die verspreid werden door Syrische bronnen.

Veel gruwelijke daden op zijn kerfstok

De man onthoofdde al tientallen gevangenen, maar tot de verspreiding van zijn gevangenneming werd zijn gezicht altijd bedekt. Op verschillende foto’s is te zien hoe hij in een lang zwart gewaad klaar staat om een gevangene met een lang zwaard te onthoofden, terwijl een mensenmassa toekijkt.

 


 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux