Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

En het volgende lijk valt uit de kast bij Veiligheid &Justitie

0

Opnieuw lijkt er een lijk uit de kast gevallen te zijn op het ministerie van Veiligheid en Justitie.
De Volkskrant maakt bekend dat voormalig minister Opstelten de Kamer heeft voorgelogen.

In februari 2014 schreef de minister de Kamer dat er geen aanwijzingen waren voor ‘Amerikaanse undercoveroperaties op Nederlands grondgebied’ tegen de man die via internet drugs verkocht. Daarvoor gaf Opstelten onder meer als reden dat Amerikaanse agenten geen rechtstreeks e-mailcontact hadden met de verdachte en dat de Nederlander niet de hoofdverdachte in het onderzoek was.

Uit dossierstukken in het bezit van de Volkskrant blijkt dat Nederland al sinds 2009 weet dat verdachte Marc Willems de hoofdverdachte is in een Amerikaanse drugsonderzoek en dat de Amerikanen door middel van uitlokking – valse bestellingen van drugs – bewijs verzamelden. Dat staat in zeker tien rechtshulpverzoeken die naar het ministerie van Justitie zijn gestuurd.

Minister Van der Steur mag weer naar de Kamer komen om opheldering te verschaffen.

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux