Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

EU-voorzitter Juncker: “Leiders van andere planeten slaan ons gade”

0

In de Duitse media is veel aandacht voor een merkwaardige uitspraak die voorzitter van de Europese Commissie Juncker onlangs deed tijdens het Brexit-debat. Voor het oog van de lopende camera’s sprak hij van ‘leiders van andere planeten’. “Gelooft de politicus in buitenaardsen?” vraagt het Duitse magazine Focus zich af.

“Het Britse referendum heeft enkele van onze talrijke vleugels afgesneden, maar we vliegen verder,” zei hij vorige week dinsdag in het Europees Parlement. “We vliegen richting de horizon en die horizon bestaat uit Europa en de rest van de planeet.”

“U moet weten dat degenen die ons van veraf gadeslaan, bezorgd zijn,” vervolgde hij. “Ik heb gezien en gehoord dat leiders van andere planeten bezorgd zijn over de weg die de Europese Unie inslaat. We moeten de Europeanen en zij die ons van buitenaf volgen geruststellen.”

In het officiële transcript ontbreekt opvallend genoeg de zinsnede waarin Juncker spreekt van leiders van andere planeten. Franse media speculeren nu dat Juncker zich waarschijnlijk versproken heeft en ‘andere leiders van onze planeet’ bedoelde. De Brexit heeft immers niets te maken met buitenaardsen, zo redeneren ze.

[Focus]

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux