Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Deze mysterieuze man blijft om het leven komen bij terroristische aanslagen

0

Het gezicht van deze man verscheen na verschillende terroristische aanslagen in de media. Hij zou sinds januari dit jaar tenminste drie keer gestorven zijn, meest recentelijk tijdens de aanslag op de luchthaven Atatürk in Istanboel.
aanslagen-foto1De man zou onder meer zijn omgekomen bij de crash van de EgyptAir-vlucht in mei, de schietpartij in een homoclub in Orlando en de aanslag op de Turkse luchthaven. Hij is ook in verband gebracht met andere tragedies, waaronder een incident in Mexico waarbij de politie op een menigte schoot die protesteerde tegen onderwijshervormingen.

Reputatie vernietigen

Diverse media hebben de foto’s van de man gebruikt. Zo duikt zijn gezicht onder meer op in een video van de New York Times over de slachtoffers van de schietpartij in Orlando. France24 besloot wat verder te graven.
aanslagen-foto2Het blijkt dat het mysterieuze individu mogelijk een oplichter is en dat zijn slachtoffers hem op deze manier proberen terug te pakken. “Ons doel is om zijn reputatie te vernietigen,” zei één van hen. “We willen dat de hele wereld zijn gezicht herkent.”

Nooit gereageerd

France24 wist contact te leggen met de man, die in Mexico woont en toegaf verwikkeld te zijn in een aantal rechtszaken. Hij zei contact te hebben opgenomen met verschillende media zoals de BBC en de New York Times om zijn foto te laten verwijderen, maar ‘ze hebben nooit gereageerd’.

De man vertelde aan France24 geen juridische stappen te hebben ondernomen omdat ‘in Mexico in dit soort gevallen toch nooit iets wordt gedaan’.

[France24]

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux