Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Schokkende bekentenis: VS ziet graag conflict tussen Europa en Rusland

0

Op 3 maart 2015 was er een bijeenkomst van Stratfor in Chicago. Stratfor is de geopolitieke denktank van de VS. De club die onder andere nadenkt over hoe de dominante positie die de VS heeft verworven, gehandhaafd kan worden in de wereld. In de persconferentie van de CEO van Stratfor, George Friedman, wordt daar een schokkende onthulling/ bekentenis gedaan.

Hij geeft aan dat de VS geen samenwerking wil zien tussen Europa en Rusland omdat zij dit in hun geopolitieke voordeel zien.

Deze denktank ziet een Europa, specifiek Duitsland, met hun kennis, techniek en kapitaal gecombineerd met Russische grondstoffen en arbied als één van de grootste bedreigingen voor de huidige positie van de VS in de wereld. En ze zien dat al meer dan een eeuw zo.

Drie Duitsers die over zijn uitspraken spreken en de belangrijkste onderdelen van de speech waarin deze onthulling wordt gedaan door Friedman is met dank aan Willem Zweers in het Nederlands ondertiteld.

George Friedman is the founder, chief intelligence officer, financial overseer, and CEO of the private intelligence corporation STRATFOR.

En voor de liefhebbers en om het geheel wat beter in context te krijgen is de gehele speech van Friedman in het Engels hier na te kijken.
George Friedman (Stratfor): “Europe – Destined for Conflict?” (Feb 3rd, 2015)

Zouden de Nederlandse en Europese politici op de hoogte zijn van deze informatie? En wat moeten we ervan denken dat Friedman hier aangeeft dat de VS koste wat het kost een Duitsland wat vreedzaam en constructief samenwerkt met Rusland wil voorkomen? Helemaal als we ons bedenken dat de VS in de jaren 70 en 80 onder codenaam Operation Gladio aanslagen pleegde op Europese burgers en dit geweld vervolgens in de schoenen schoof van communistisch Rusland. Is de VS op dit moment druk bezig met een vernieuwde Operation Gladio aanvallen om Europa en Rusland actief tegen elkaar op te zetten?

Bron

 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux