Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Het internet wordt nog steeds bewaakt door 14 mensen met 7 Geheime Sleutels

0

Het klinkt naar Dan Brown of Illuminatie, maar het hele internet wordt bewaakt met 7 sleutels die in handen zijn van 14 mensen.  14 mensen waken namens  de Corporation for Assigned Names and Numbers (Icann) over de nummers die het internet laten werken. Als u naar www.time2wakeup.me gaat, dan zet het internet die naam (waar computers niks mee kunnen) om in een nummer. Dat systeem van omzetting heet het Domain Name System en wordt door Icann bewaakt. Om niet teveel macht te leggen bij te één mens zijn voor het beheer van  de DNS 14 mensen verantwoordelijk. Er zijn 7 sleutels en voor iedere sleutel zijn 2 mensen verantwoordelijk. En over een paar dagen vindt weer het ritueel plaats dat de Root Signing Ceremony heet. Eens per 3 maanden komen een aantal van de sleutelmensen (uiteraard niet allemaal: te gevaarlijk) bijeen om nieuwe sleutels aan te maken. Om maximale transparantie te bereiken wordt die ceremonie live gestreamd op het internet

De grote hack van gisteren legt bloot dat het internet dus kwetsbaar is, maar dat de verdeling in afzonderlijke stukken die kwetsbaarheid wel beperkt.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux