Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Stephen Hawking: Dit is de gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van de mensheid

0

‘Verregaande automatisering groot gevaar voor stabiliteit samenleving’ – Het ‘goede nieuws’: ‘Mensheid kan binnen een generatie ‘aliens’ ontdekken’.

’s Werelds meest beroemde wetenschapper Stephen Hawking schrijft dat het Brexit en de verkiezing van Donald Trump aantonen dat de gewone man ‘zich in de steek gelaten voelt door zijn leiders’, en dat terwijl dit ‘de gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van de mensheid’ is. Hawking pleit ervoor dat de wereldwijde elite met elkaar gaat samenwerken om de wereldproblemen op te lossen, ‘maar dan moeten ze wel van de lessen van het afgelopen jaar leren, bovenal een les in het tonen van menselijkheid.’

Hawking verafschuwt Trump, maar begrijpt waarom het volk hem koos. ‘Op dat moment lieten de vergeten mensen hun stem horen, leken ze het eens te zijn, en verwierpen ze overal het advies en de leiding van experts en de elite.’

Verregaande automatisering groot gevaar voor samenleving

De gehandicapte wetenschapper wees erop dat de mensheid wel de technologie heeft om zichzelf en de planeet te vernietigen, maar nog niet om de planeet te ontsnappen en elders in het heelal koloniën te vestigen. ‘Misschien over een paar honderd jaar, maar nu hebben we nog maar één planeet, dus moeten we samenwerken om deze te beschermen.’

Eén van de gevaren die de mensheid bedreigt is de invoering van kunstmatige intelligentie en verregaande automatisering, waardoor de complete middenklasse dreigt te verdwijnen, wat grote onstabiliteit in de samenleving dreigt te veroorzaken. Hele industrieën dreigen op deze wijze te verdwijnen. Al die werknemers ‘moeten opnieuw worden getraind voor een nieuwe wereld, en financieel worden gesteund terwijl ze daarmee bezig zijn.’

Rutte: Niet naar burgers luisteren brengt EU naar afgrond

In Nederland leek er gisteren ook iets van dit besef te dagen bij premier Mark Rutte, die ervoor pleitte dat er beter ‘naar de zorgen van de burgers in de lidstaten’ wordt geluisterd en hun problemen eerst worden opgelost, omdat anders ‘datzelfde Europa dichter bij de afgrond’ wordt gebracht (2).

Al weet je het bij Rutte maar nooit –immers, wie herinnert zich niet zijn vele nooit ingeloste beloftes en simpel weer teruggedraaide harde toezeggingen (A zeggen, maar B doen)- , toch nam hij daarmee in ieder geval voor even wat afstand van de linksliberalen van D66, die juist nog veel meer EU en Brussel willen. Dat komt feitelijk neer op het verstrekken van een overdosis heroïne als ‘medicijn’ aan een ten dode opgeschreven drugsverslaafde.

Het ‘goede nieuws’: ontdekking van aliens

Er is volgens Hawking ook ‘goed nieuws’: de mensheid zou binnen een generatie het bestaan van aliens, buitenaardse wezens, kunnen ontdekken. Als die ‘aliens’ echter ook maar een beetje op de wezens uit de gelijknamige films lijken, dan gaat dat een niet zo prettig verhaal worden:

Bronnen:

(1) Zero Hedge
(2) NU

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux