Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Duitse overheid verbergt ‘oorlogstoestanden’ door migranten tijdens oud-en-nieuw

0

Ook Nederlandse politie is ‘er klaar mee’ dat hulpdiensten tijdens jaarwisseling worden aangevallen.

De Duitse politiek en media berichten dat de jaarwisseling rustig is verlopen, maar uit onafhankelijke berichten en diverse video’s blijkt dat het in veel grote steden een absolute chaos is geweest, en asielzoekers en migranten opnieuw de belangrijkste veroorzakers waren. Een filmpje uit Berlijn toont hoe voorbijgangers doelbewust met vuurpijlen en zwaar knalvuurwerk worden bestookt door types die ‘Allahu Akbar’ schreeuwen. In Köln omsingelde een politiemacht een zeer grote groep agressieve migranten, en voorkwam zo een herhaling van het aanrandings- en verkrachtingsdrama van een jaar geleden. Maar de politiek? Die had enkel kritiek op de politie, omdat die het gewaagd van ‘Nafri’s’ (afkorting van Noord Afrikanen) te spreken.

 

Op deze video uit Berlijn-Wedding lijkt het wel oorlog: wild om zich heen schietende figuren, die bewust vuurwerk horizontaal op mensen richten. Op 1:10 minuten is te horen hoe iemand ‘Allahu Akbar’, de strijd/oorlogskreet van moslims, schreeuwt. Ook in andere stadsdelen, zoals in de beruchte Turkse wijk Neukölln, was sprake van ‘oorlogstoestanden’.  Op dit filmpje van vorig jaar is te zien migranten er met vuurwapens in de lucht schoten. (1)

Puinhoop in het Roergebied

In diverse delen van Düsseldorf werden politie en hulpdiensten geconfronteerd met geweld. In Duisburg werden een politiewagen door zwaar vuurwerk beschadigd, en raakte een brandweerman gewond. In Dortmund richtte een massa van circa 1000 agressieve jonge mannen, ‘vrijwel zonder uitzondering van Arabische en Noord Afrikaanse afkomst’ (3), zich met vuurwerk en ander geweld tegen de politie. In Essen deed een groep van circa 450 Noord Afrikanen (doorgaans Algerijnen, Tunesiërs en Marokkanen) hetzelfde. (2)

In Köln kwam een grote groep van ongeveer 1000 Noord Afrikanen net als vorig jaar bij elkaar. Volgens de politie gebeurde dit doelgericht, omdat er smartphone chats waren onderschept waarin de migranten met elkaar afspraken. Deze keer werden ze echter opgewacht door een politiemacht van 1500 man. Weliswaar waren tal van kleinere groepen ‘net zo agressief als vorig jaar’ en werden er zo’n 10 vrouwen en meisjes aangerand, maar toch kon een herhaling van het massale drama van 2016, toen er zo’n 1400 slachtoffers waren, worden voorkomen.

‘Rassenprofilering’ valt niet goed bij politiek

Maar de politiek? Die had enkel kritiek op het feit dat de politie aan ‘rassenprofilering’ zou hebben gedaan door te vermelden dat bijna alle agressievelingen opnieuw jonge mannen uit het Midden Oosten en Noord Afrika waren. Ook de in een politietweet gebruikte term ‘Nafri’s’ (Noord Afrikanen) viel in slechte aarde.

De politie verwierp het verwijt van de politiek, en verklaarde dat het nu eenmaal een feit is dat het overgrote deel van de agressieve mannen van niet-Duitse oorsprong waren. (4)

Nederlandse politie ‘klaar met geweld’ tegen hulpdiensten

Vanavond op het radionieuws gehoord: ook de politie in Nederland ‘is er klaar mee’ dat de hulpdiensten bij iedere jaarwisseling wordt aangevallen door ‘omstanders’, waarvan algemeen bekend is dat ze veelal dezelfde afkomst hebben als de daders in Duitsland. Ook hier heeft de politiek het de politie en media echter verboden om dit aan de burgers bekend te maken.

Een agent raakte afgelopen nacht zwaargewond. Het ambulancepersoneel dat hem probeerde te reanimeren, werd vervolgens bekogeld met vuurwerk. De agent werd in kritiek toestand in het ziekenhuis opgenomen (5).

Bronnen:

(1) MM News
(2) RP-Online
(3) DortmundEcho
(4) WAZ
(5) NOS

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux