Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

ECB werd piramidespel, ligt op ramkoers met ons parlement

0

Dit beleid van de ECB (oneindig veel geld bijdrukken en uitlenen om zo de werkelijke staat van onze financiële sector te maskeren) gaat dus nooit eindigen. Immers, deze truc werkt net zo lang, totdat de confrontatie met de buitenwereld wordt gezocht.”

Artikel over het piramidespel dat ‘euro’ heet, en hoe de ECB oplichterstruuks toepast om de boeken kloppend te houden, zodat er nu vrijwel uitsluitend flutgeld in flutboeken bestaat. Voor de liefhebbers van de ins en outs van de financiële wereld en het krakkemiekige geldsysteem.

Er is één aspect van verlies aan koopkracht dat nogal onderbelicht blijft: de groepen “ouderen, gesettleden, families met volwassen kinderen” die er vroeger redelijk warmpjes bijzaten en dus geld in de economie zouden kunnen pompen, zien zich nu genoodzaakt hun kinderen en kleinkinderen op de been te houden vanwege het met veel gejuich ingevoerde studie-leenstelsel. De volwassen kinderen blijven veel langer dan noodzakelijk thuiswonen, zelf een gezin opstarten is nauwelijks mogelijk tot zeker je 30e met een studieschuld of gewoon gebrek aan ruimte, ouders en grootouders draaien voor de kosten op, een kleiner huis aanschaffen wordt veel langer uitgesteld want de kinderen gaan niet langer de deur uit.

Een van de oorzaken is natuurlijk de ontstellende jeugdwerkloosheid in Europa. Het flatteren van cijfertjes kan niet voorkomen dat de jeugd met uitzondering van de rijkeluiskinders tegenwoordig geen nagel meer heeft om de kont te krabben, laat staan een eigen onderkomen te zoeken. Geld dat niet binnenkomt kan niet uitgegeven worden. Dat zo’n situatie leidt tot het doodbloeden van de middenstand, de motor van de echte economie, behoeft geen betoog – wat tot nog meer werkloosheid leidt.

In USA, waar een akelig groot deel van de kinders op hun 35e nog thuiswoont en waar de totale studieschulden voor een pseudo-geldbel van kolossale afmetingen zorgen die áls hij ontploft, de ganse wereldeconomie zal kelen, leidt dit – en veel meer natuurlijk – tot stagflatie. Want niet alleen de oudere garde geeft de extra’s niet meer buitenshuis uit, ook de nieuwe garde wordt de mogelijkheid tot consumeren/geld rondpompen (huis inrichten, babyspullen aanschaffen bv) ontnomen. En al die ellende wordt veroorzaakt door het hardnekkig vasthouden aan een gekoppelde gezamelijke munt, de EUdollar – waarbij de euro de dollar om zeep helpt of omgekeerd bij wijze van ‘afweging en toetsing’, en waarbij andere muntsoorten en vormen van valuta helemaal worden uitgerangeerd (goud, bitcoin, zilver, cash). Uiteindelijk gaan zowel de euro als de dollar kapot aan deze krampachtige situatie, en is totale instorting van alles niet meer te vermijden.

Bron

 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux