Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Obama lokt met bizar ontslag generaal tijdens inauguratie Trump ergste rellen ooit uit

0

Linkse actiegroepen belasteren christenen in Trumps regering als ‘fanatici’, ‘racisten’ en ‘wetenschaps ontkenners’.

Voor degenen die nog twijfelden aan het kwaadaardige en wraakzuchtige karakter van de scheidende Amerikaanse president Barack Hussein Obama: gisteren ontsloeg hij generaal-majoor Errol Schwarts, het hoofd van de Nationale Garde die op 20 januari de beveiliging van de inauguratie van Donald Trump moet verzorgen. Schwarts’ ontslag gaat op 20 januari om 12.01 uur in, precies wanneer Trump wordt ingezworen. Daarmee komt de Nationale Garde op het ‘moment suprême’ zonder leiding te staan, en geeft Obama doelbewust ruimte aan de door het ‘linkse’ haatkamp aangekondigde grootste en gewelddadigste rellen die Amerika ooit meegemaakt heeft (2).

‘Het slaat nergens op om een generaal midden in een actieve operatie te ontslaan,’ gaf Phil Mendelson, gemeenteraadslid in de hoofdstad, als commentaar. Infowars verslaggever Kit Daniels: ‘Nou, het slaat wel ergens op als Obama probeert de Nationale Garde buitenspel te zetten, waardoor anti-Trump relschoppers de hoofdstad in puin kunnen leggen.’

Swarts zelf was eveneens verbluft, en verklaarde dat hij ‘nooit het plan zou kunnen bedenken om een missie nog tijdens de strijd te verlaten.’

Herhaling van rellen Baltimore

De situatie is een herhaling van de grote rellen in Baltimore, toen officials van de gemeente in nauw contact met het Witte Huis de politie het bevel gaven om niet in te grijpen, en de voornamelijk zwarte relschoppers de ruimte gaven om op grote schaal auto’s, winkels, straatmeubilair en andere zaken te verwoesten. De opzettelijk uitgelokte rellen werden door Obama aangegrepen om zijn racistische beleid tegen de blanke bevolking erdoor te drukken.

‘Grootste chaos ooit’

Linkse activisten en anarchisten van over de hele wereld hebben aangekondigd om op 20 januari de grootste chaos ooit in de straten van Washington aan te richten. ‘Hun doel is om de inauguratie festiviteiten zoveel mogelijk te verstoren,’ gaf journalist Michael Snyder als commentaar. ‘Ze hebben een groot aantal acties gepland om dat te bereiken. Sommige gematigdere groepen gebruiken termen zoals ‘burgerlijk verzet’ en ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’, maar anderen hebben het openlijk over blokkades, het gooien van projectielen, en het compleet lamleggen van de stad.’

Christenen in Trumps regering belasterd als ‘fanatici’ en ‘racisten’

De New York Times, dat zijn grote afkeer van Trump na diens overwinning nog altijd niet in toom weet te houden, doet vrolijk mee met de haatcampagne van de gevestigde orde, en drukte een paginagrote advertentie van een actiegroep af waarin ‘nee’ wordt gezegd tegen ‘het fascistische regime Trump / Pence’, en de door Trump aangestelde christenen in zijn regering specifiek als ‘fanatici’, ‘racisten’ en ‘wetenschaps ontkenners’ worden belasterd.

Na Trumps inauguratie wil men doorgaan met de protesten, en wordt een ‘miljoen vrouwen mars’ op Washington gepland, om te eisen dat de door Obama fors verruimde mogelijkheden voor abortus niet worden teruggedraaid. (2)

Bronnen:

(1) Infowars
(2) Infowars

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux