Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Trump: Krankzinnig dat een land niet zou mogen bepalen wie er binnenkomt

0

Wereld negeert al bijna 70 jaar extreem racistische blokkade van Israëlische burgers door 16 moslimlanden.

De Amerikaanse president Donald Trump noemt de blokkade van zijn tijdelijke immigratiestop uit 7 moslimlanden door een federale rechter in Seattle ‘krankzinnig… Als een land niet meer mag bepalen wie er wel en wie er niet mag binnenkomen en vertrekken, vooral om veiligheidsredenen, dan geeft dat enorme problemen. Sommige landen in het Midden Oosten… weten dat als ze bepaalde mensen toelaten, dat dood en vernietiging betekent. De mening van deze zogenaamde rechter, die het handhaven van de wet feitelijk afpakt van ons land, is belachelijk en zal worden teruggedraaid.’

Hoewel het Witte Huis herhaalde dat het uitvoerende bevel van Trump ‘rechtmatig en toepasselijk’ is, en daarom overweegt om een noodvoorziening bij de rechter aan te vragen (3), heeft het ministerie van Homeland Security inmiddels aangekondigd het oordeel van de rechter te respecteren, en het annuleren van visa terug te draaien. Het laatste woord is zeker nog niet gezegd, want vermoedelijk zal deze zaak tot en met het Hooggerechtshof worden uitgevochten. (2)

Bizarre reacties in Den Haag

In ons eigen land waren de reacties van bijna de hele politiek eveneens krankzinnig. Premier Rutte sprak van een ‘op papier discriminerend’ besluit, en dat terwijl in Trumps executive order geen enkele melding werd gemaakt van ‘moslims’. De stop gold voor alle burgers uit deze 7 landen. Bovendien kunnen moslims uit de overige 49 islamistische landen nog gewoon een visum voor de VS krijgen.

Wereld zwijgt over 70 jaar lang racisme moslimlanden

De verontwaardigde reacties van progressief/links/liberaal aan beide kanten van de oceaan zijn des te hypocrieter als bedacht wordt dat 6 van de 7 getroffen moslimlanden –net als 10 andere islamitische staten die niet op Trumps lijst staan- al bijna 70 jaar lang weigeren om Israëliërs het land binnen te laten. Sterker nog, zelfs mensen uit andere landen –waaronder ook Nederland- die ooit een voet in Israël hebben gezet, ook als toerist, worden eveneens permanent geblokkeerd. (4)

Heeft u ooit daar ook maar één protest tegen gehoord? Nee, want de slachtoffers van dit schandalige racisme zijn in dit geval ‘maar’ Joden en Israëliërs, en meer nog: de daders moslims, en die kunnen, mogen en moeten in de ogen van de elite in Den Haag, Brussel en Washington overduidelijk enkel slachtoffers zijn.

Bronnen:

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Breitbart
(4) Likud.nl

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux