Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

LOL: Heksen wereldwijd vervloeken Trump; christenen gaan voor hem bidden

0

Occultisten roepen ‘demonen uit helse sferen’ aan – Links Amerika woedend op First Lady Melania Trump na openlijk bidden ‘Onze Vader’.

De snel scherper wordende tegenstellingen tussen anti-Trump ‘links’ en pro-Trump ‘rechts’ hebben nu ook een spirituele, geestelijke dimensie gekregen, nadat moderne heksen zich wereldwijd hebben verenigd om Trump en zijn supporters op bepaalde speciale dagen met occulte rituelen en zwarte magie eensgezind te gaan vervloeken. Diverse christelijke groepen hebben als reactie beloofd om juist voor Trump te bidden, en God te vragen hem te zegenen.

De eerste massale vervloeking. waarbij een lelijke foto van Trump, de tarot kaart ‘De Toren’, een klein stompje oranje kaars, een spelt of kleine spijker, zout, een veer en een asbak werden gebruikt, vond gisterenavond plaats, en was bedoeld om Trump te ‘binden’ en hem het werken onmogelijk te maken. Naar verluid worden de rituelen herhaald op 26 maart, 24 april, 23 mei, 21 juni (het begin van de zomer), 21 juli en 19 augustus, net zolang totdat Trump is afgetreden.

‘Demonen uit helse sferen’

De vervloeking bestaat uit een lange spreuk waarmee geesten en ‘demonen uit de helse sferen’ worden opgeroepen om Donald Trump te binden, zodat hij ‘volledig zal falen en geen kwaad kan doen’. Dezelfde en geesten en demonen wordt gevraagd om ‘al degenen die zijn kwaadaardigheid mogelijk maken, en degenen wier monden zijn giftige leugens spreken’ te ‘binden met ketenen en hun tongen, werken en slechtheid te binden.’

De climax wordt gevormd door een intens crescendo dat eindigt met het uitblazen van de oranje kaars, waarbij de heksen visualiseren dat Trump ‘uit elkaar wordt geblazen in stof en as’. Opmerkelijk is dat de aanbevolen tarot kaart ‘De Toren’ was te zien op de cover van The Economist uitgave ‘The World in 2017’.

Vervloeking ook gericht tegen voorstanders Trump

‘Deze bindende spreuk is ‘open source’, en kan naar believen worden aangepast aan uw eigen spirituele gebruiken of magische systeem,’ is op de website van de organiserende heksen te lezen. De ‘gelijktijdigheid’ van het ritueel wordt heel belangrijk geacht, net zoals ‘de massale energie van de deelnemers’, die zich ook verbinden via Livestreams op Facebook, Twitter en andere sociale media.

De occulte spreuken zijn tevens gericht tegen ‘degenen die Trump helpen’, dus zijn hele staf en regering, en vermoedelijk ook de miljoenen mensen die op hem hebben gestemd en die hem over de hele wereld met woord en daad steunen.

Christenen gaan bidden voor zegen Trump

Als reactie hebben christenen en christelijke groepen beloofd om juist voor Trump te gaan bidden, en God te vragen zowel hem persoonlijk, zijn beleid en het hele volk te zegenen (1). Daarbij wordt onder andere gewezen op de ‘tovenaar’ Bileam, wier vervloeking van het volk Israël door God in een zegen werd veranderd (Numeri 22).

Het oproepen van geesten en demonen is in de Bijbel een halsmisdaad, waar in het Oude Testament de onmiddellijke doodstraf op stond.

Links woedend na bidden ‘Onze Vader’ door First Lady

Het antichristelijke karakter van het linkse anti-Trump kamp bleek eerder nadat First Lady Melania Trump de campagnebijeenkomst in Florida vorige week zaterdag opende met het bidden van het ‘Onze Vader’. De linkse sociale media ontploften vervolgens van woede, verketterden haar geloof en haar accent, en scholden haar uit voor ‘hoer’ en allerlei andere onverkwikkelijke zaken. (2)

Bronnen:

(1) Breitbart
(2) Fox News via Breitbart

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux