Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Ladies&Gentlemen: een nieuwe Snowden is opgestaan. Hier is Vault 7

0
Wikileaks heeft 8.761 documenten online gezet die volgens de klokkenluiders het hele arsenaal aan hackingtools van de CIA bevat.

Uit de documenten blijkt dat de CIA gaten in de beveiliging van de software gebruikt in iPhones, maar ook apparaten die draaien op Android en Microsoft Windows en zelfs Samsung smartTVs om spyware, malware en software te installeren om mee te kunnen kijken.

Zelfs televisies die door de gebruiker waren uitgezet, konden volgens WikiLeaks gesprekken afluisteren in de ruimte waar ze waren geplaatst. De afgeluisterde gesprekken werden vervolgens via internet doorgestuurd naar de CIA. Onze smartphones werden op dezelfde manier ingezet als afluisterapparaat.

Auto’s hacken

De CIA onderzocht volgens de klokkenluiderssite ook of het mogelijk was om computers in auto’s te hacken. Het is niet duidelijk of de CIA dat uiteindelijk ook heeft gedaan; de klokkenluiderssite schrijft in een persrelease dat het hacken van auto’s het mogelijk zou maken om doelwitten “vrijwel onopgemerkt” te doden.

Uit de documenten blijkt dat de CIA voor veelgebruikte apparaten software heeft om bijvoorbeeld keyloggers te installeren, zodat er kan worden meegelezen bij het typen van gebruikers. Ook wordt omschreven hoe bekende antiviruspakketten kunnen worden omzeild.

De klokkenluiderswebsite belooft later met meer onthullingen te komen: er wordt gesproken van “een serie onthullingen over de CIA op ongekende schaal”.

Frankfurt

De code die de hackers van de CIA hadden verzameld, was in omvang meer dan de gehele broncode van Facebook, beweert WikiLeaks. De CIA zou onder meer het Amerikaanse consulaat in Frankfurt hebben gebruikt als uitvalsbasis voor zijn hack-activiteiten.

De documenten zouden afkomstig zijn van een gesloten netwerk binnen het CIA-kantoor in Langley. Volgens de klokkenluiders zou de CIA recent de controle zijn verloren over een groot deel van zijn hack-arsenaal.

Een verzameling van malware, virussen en hacksoftware van de CIA zou sindsdien circuleren onder voormalige overheidshackers en opdrachtnemers. Wikileaks zegt zijn informatie van één van deze personen te hebben ontvangen, maar houdt de identiteit van deze persoon geheim.

Volgens Wikileaks heeft de bron achter de documenten zich gemeld vanwege “zorgen over de vele mogelijkheden van de CIA”.

De CIA heeft nog niet gereageerd op het lek. De echtheid van de documenten kan niet direct worden geverifieerd.

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux