Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

0

Oostenrijkers: Politie liet getuigen van aanslag gewoon weggaan, waarna de media met valse informatie kwam – Moeder van zwaar gewonde zoon: De media bagatelliseren alles, wat slecht en onbegrijpelijk is.

En wéér lijkt de Duitse politie en overheid te liegen dat het gedrukt staat over de aanval met een bijl op het centraal station in Düsseldorf gisteren. In de media wordt beweerd dat het ‘niet om een terreuraanslag’ ging, en de enige dader ene Fakir H, een Duitser met Joegoslavische wortels en –hoe kan het ook anders- ‘psychische problemen’ zou zijn. Getuigen op het station hebben echter iets heel anders gezien, namelijk drie Afrikaanse migranten die met bijlen en machetes op jongeren inhakten. Maar moslimmigranten kunnen, mogen en moeten van de elite nooit de daders zijn, want er komen verkiezingen aan – volgende week in Nederland, daarna in Frankrijk en Duitsland. En ‘ze’ kunnen niet hebben dat de burgers wakker worden en dit zelfvernietiging-door-massa-immigratie-en-islamisering beleid wegstemmen.

‘Na drie mooie dagen bij mijn vriendin in Düsseldorf wilde ik afgelopen nacht om 20:54 uur met de ‘Nightjet’ van de ÖBB (Oostenrijkse spoorwegen) van het Centraal Station naar Linz,’ begint een Oostenrijker zijn getuigenis. ‘Om ongeveer 20.40 uur nam ik afscheid van mijn vriendin en stapte op spoor 19 in de trein. Mijn vriendin ging nog even kort wat drinken kopen, en ging daarna naar haar eigen trein op spoor 7, waar ze om 20.50 uur instapte.’

‘Ik zat in mijn wagon en borg mijn tassen op, toen plotseling een conducteur bij het raam bleef staan en geschokt naar buiten keek. Ik vroeg wat er aan de hand was, toen ik merkte dat alle mensen in paniek de perrons verlieten. Plotseling werd het doodstil, en hoorde ik omroepen: ‘Verlaat niet uw treinstel, alle anderen moeten het station onmiddellijk ontruimen’. De conducteur draaide zich naar mij toe en zei, dat er op dat moment twee Afrikanen over de perrons liepen. Op hetzelfde moment textte mijn vriendin mij, en ik probeerde via Google te ontdekken wat er gebeurde.’

‘Ik las over een gewonde en een ‘amokmaker’… Op hetzelfde moment zag ik hoe drie mensen met brancards van de perrons werden gedragen. Kort daarna bestormde de SEK (anti-terreureenheid) met zwaar geschut alle perrons, en doorzocht alle wagons. Mijn vriendin textte dat ze van ooggetuigen had gehoord dat er drie Afrikanen met machetes en bijlen op kinderen en jongeren hadden ingehakt. Twee raakten aan hun hals gewond en één aan zijn hoofd. Op de benedenverdieping waren nog meer zwaargewonden en meerdere lichtgewonden. Ze was in shock, maar werd niet verzorgd of wat dan ook. Men liet de getuigen gewoon weggaan, en in de media kwam valse informatie.’

‘Ondertussen werden wij in de trein vastgehouden en door de SEK beschermd. Na een uur werden we geëvacueerd en in de kou gezet, zonder informatie, en tot 01.00 uur moesten kinderen en oude mensen in de kou blijven. Ik zag uit de verte bloed op de vloer van de hal beneden liggen. De schrik zat er totaal in, en overal liepen SEK krachten rond. We hoorden hoe ze bevelen over hun zenders kregen. Plotseling de info dat iemand van een brug was gevallen en gepakt was, nadat een tweede al eerder gepakt was. Toch was er nog onzekerheid. Om ongeveer 01.00 uur mochten we weer het station in.’ (1)

Moeder van zwaar gewonde zoon: Media bagatelliseren alles

Nog een getuige: Claudia Letizia, een Duitse vrouw die een foto van haar zwaargewonde zoon op Facebook zette. ‘Zo ligt mijn zoon Domenico op de intensive care…. Men heeft hem van achteren met een bijl in zijn hoofd geslagen… Werd lang geopereerd. De media bagatelliseren alles. Dat is slecht en onbegrijpelijk.’ (2) In totaal raakten zeven mensen gewond, van wie drie ernstig. Eén van hen is een 13 jarig meisje (4).

Veel geüploade filmpjes van passagiers zijn heel snel weer van YouTube gehaald, vermoedelijk omdat de beelden bewijzen dat het officiële verhaal niet klopt / niet volledig is. Dit is één van de weinige video’s die nog niet gecensureerd zijn, en hier nog een. Op deze filmpjes zijn enkel beelden uit de hal te zien, waar één dader gepakt werd. Alle filmpjes van de perrons, waar de Afrikanen tekeer gingen, lijken te zijn geblokkeerd of verwijderd.

Deze opname is gemaakt van een nieuwsuitzending kort na de aanslag, waarin de presentator bevestigt dat er meerdere verdachten waren gearresteerd. Ook Fox News berichtte dat de politie op zoek was naar meerdere daders.

Alles om te voorkomen dat Europeanen straks op vrijheidspartijen stemmen
Uit politieke correctheid, maar meer nog met het oog op de aanstaande verkiezingen, heeft de Duitse overheid naar het zich laat aanzien opnieuw besloten om glashard tegen de buitenwereld te liegen en te beweren dat het niet om een aanslag ging, en de dader slechts één man uit Wuppertal was die oorspronkelijk uit voormalig Joegoslavië (het vrijwel geheel islamitische Kosovo) zou komen (2). De 36 jarige ‘Fatmir H.’ zou ‘psychische problemen’ hebben (3).

De gevestigde orde in Berlijn, Brussel, Den Haag, Parijs en Rome willen absoluut niet dat de Nederlanders volgende week, en de Fransen en Duitsers later dit jaar, op vrijheidspartijen stemmen die als enigen een einde aan deze gruwelijke aanslagen willen maken door deze te willen voorkomen. En dat kan alleen door onmiddellijk de grenzen te sluiten en alle economische asielzoekers vast en uit te zetten, en alleen echte vluchtelingen –volgens officiële Duitse cijfers slechts 13% van het totaal- tijdelijk op te vangen.

Zo niet, dan zullen we de komende jaren wekelijks –en als de massa immigratie onverminderd doorgaat waarschijnlijk dagelijks- ‘incidenten’ hebben van ‘psychisch verwarde mannen’ die op stations, in winkelcentra, of gewoon ergens op straat, nietsvermoedende mannen, vrouwen en kinderen met bijlen, machetes, messen of auto’s te lijf gaan.

Stem op 15 maart dus vóór het Nederlandse volk, voor bescherming van uzelf en uw (klein)kinderen. Stem op het sluiten van de grenzen en breken met de EU, die alleen al uit Afrika nog minimaal 60 miljoen migranten wil toelaten. Stem op vrijheid, democratie en veiligheid, niet op onderwerping, terreur en islamisering.

Bronnen:

(1) Info-Direkt
(2) Opposition 24 / Facebook
(3) Spiegel
(4) Guido Grandt

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux