Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

De Europese geheime miljardensubsidies aan Turkije

0

Turkije is weer eens in het nieuws. Erdogan komt in verschillende Europese landen campagne voeren rond het referendum dat beoogt meer macht aan de president te geven. Voor verschillende politici is dat een reden om de EU-toetredingsonderhandelingen, alsook de riante Europese subsidies aan Turkije terug te schroeven of stop te zetten.

Turkije krijgt ongeveer 6 miljard euro per jaar aan Europese subisidies. Daarbij zijn de subsidies van individuele lidstaten niet meegerekend. Een heel bedrag dus.

Toch is het werkelijke bedrag nog veel hoger, en wel hierom.

Omwille van de economische sancties die de EU in 2014 aan de Russen oplegde, hebben de Russen tegensancties opgelegd: heel wat Europese exportproducten werden geweigerd op de Russische markt, met een economisch bloedbad onder de Europese boeren tot gevolg.

Deze week heeft de Russische overheid het licht op groen gezet om verschillende groenten die het tot 2014 uit Europa aankocht opnieuw aan te kopen… uit Turkije.

Niet alleen broccoli, ajuinen en bloemkolen zullen vanuit Turkije geleverd worden aan Russische winkels, ook kauwgom en zout zal voortaan door de Turken geleverd worden.

Concreet betekent dit dat Europa, door haar sancties, Turkije een groot cadeau met een grote strik geeft: door de Turks-Russische deal ontvangen Turkse boeren miljarden euro’s die de Europese Unie onze boeren ontzegt.

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux