Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten

0

De Turken lijken almaar bozer en irrationeler te reageren op de opzettelijk door Ankara veroorzaakte diplomatieke crisis met Nederland. De Turkse vicepremier Numan Kurtulmus heeft zojuist de tot nu toe aller zwaarste sanctie aangekondigd, door te verklaren dat de migrantendeal met de EU ‘is beëindigd’. Dat houdt in dat de Turken meer dan 2 miljoen moslimmigranten op Europa gaat loslaten, want betekent dat de toch al aanzienlijke maatschappelijke en politieke crisis rond dit vraagstuk nog veel groter zal worden.

Dat de Nederlandse ambassadeur voorlopig niet meer welkom is in Turkije, net als Nederlandse diplomaten, zal nu compleet naar de achtergrond verdwijnen. Eén dag voor de cruciale verkiezingen heeft president Erdogan de migrantencrisis hoogstpersoonlijk tot belangrijkste thema voor de Nederlandse kiezers gebombardeerd, voor zover dat al niet het geval was.

Premier Rutte komt nu in een zeer moeilijk parket. Blijft hij principieel en biedt hij geen excuses aan Erdogan aan –wat hij terecht heeft geweigerd-, dan wordt heel Europa en ook Nederland met een gigantische stroom moslimmigranten overspoeld. Biedt hij –mogelijk onder druk van Brussel- toch zijn excuses aan, dan maakt hij zich in het oog van veel kiezers één klap totaal ongeloofwaardig, en toont hij zich niet de leider die hij nu pretendeert te zijn.

De schaamteloze chantage van de islamistische dictator in Ankara onderstreept dat CDA leider Sybrand Buma gelijk heeft met zijn stelling dat de onderhandelingen met de Turken over toetreding tot de EU moeten worden afgebroken en het associatieverdrag moet worden opgezegd. Dit imperialistische, agressieve en islamofascistische Turkije hoort pertinent niet bij de EU – nooit. De enige politicus die hier al járen voor waarschuwt, en die nu dubbel en dwars gelijk heeft gekregen, is PVV leider Geert Wilders.

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux