Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea

0

F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren – ‘62% kans dat Noord Korea binnen een maand massavernietigingswapens test’.

Team 6 van de alom gevreesde US Navy Seals (special forces / mariniers) gaat oefenen voor een militaire operatie op Noord Koreaanse bodem, bedoeld om dictator Kim Jong-un uit te schakelen. Begin deze maand had de regering Trump al laten weten serieus na te denken over het bombarderen van Noord Koreaanse nucleaire- en raketinstallaties. Dat heeft alles te maken met de ballistische raketten die het Stalinistische land onlangs richting Japan afschoot, en tevens met de moord op Kim Jong-un’s vervreemde halfbroer in Maleisië.

‘Regime change’ in Pyongyang lijkt steeds dichterbij te komen, zeker nu de Amerikanen met spoed THAAD luchtafweerraketten in Zuid Korea opstellen, voor het geval dat Kim Jong-un het bevel geeft om zijn buurlanden met raketten te bestoken. De komst van de THAAD raketten is overigens zeer tegen de zin van China, dat de projectielen als een bedreiging ziet voor het eigen kernwapenarsenaal.

Navy Seal Team 6 wordt op korte termijn naar Zuid Korea gestuurd om daar deel te nemen aan de reeds in gang gezette gezamenlijke militaire oefeningen ‘Foal Eagle’ en ‘Key Resolve’, en gaat daar specifiek een ‘precisie operatie’ simuleren om Kim Jong-un in Noord Korea uit te schakelen, zo meldt het Zuid Koreaanse ministerie van Nationale Defensie.

Delta Force en F-35

Het al even bekende Delta Force stuurt eveneens een special forces eenheid naar Zuid Korea, waar het samen met Seal Team 6 gaat oefenen op onder andere het vernietigen van de Noord Koreaanse massavernietigingswapens. ‘Dit is een zeer krachtig signaal aan Noord Korea, dat constant militaire provocaties uitvoert,’ verklaarde een woordvoerder van het ministerie.

De eerste actieve Amerikaanse F-35 stealth jagers gaan vanuit Japan luchtaanvallen op belangrijke doelen in Noord Korea simuleren. De marine stuurt drie amfibische schepen waarmee landingen op de Noord Koreaanse kust kunnen worden uitgevoerd.

Amerikaanse bases in Japan op de korrel

Op 6 maart vuurde Noord Korea zijn laatste testraket af, waarmee volgens Kim Jong-un bewezen is dat het land in staat is om ‘de bases van de imperialistische Amerikaanse agressor in Japan’ te verwoesten. Ook zou de lancering het bewijs zijn dat Noord Korea binnenkort intercontinentale raketten op de VS zelf kan afschieten.

Kat in het nauw

De militaire voorbereidingen van Amerika, Zuid Korea en Japan zullen Kim Jong-un bepaald niet tot bedaren brengen, zeker niet nu het land sinds kort van een van zijn belangrijkste inkomstenbronnen –de kolenexport naar China- werd beroofd. Het Predata-Beyond Parallel strategisch consultancy bureau voorspelt dan ook dat er 62% kans is dat Noord Korea binnen een maand opnieuw massavernietigingswapens en/of raketten die deze kunnen vervoeren gaat testen.

De onvoorspelbare Kim Jong-un zou als een kat in het nauw echter ook kunnen besluiten om -als een soort wanhoopspoging om zijn vermoedelijk ook intern onder grote druk staande positie te behouden- zijn honderdduizenden raketten en granaten, en een handjevol kernbommen op Zuid Korea, Japan en/of Amerikaanse bases en schepen te gooien. Daarmee roept hij ongetwijfeld de totale vernietiging van zijn eigen land af, en zal een groot gevaar opleveren voor het ontstaan van een veel grotere (wereld?)oorlog.

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux