Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Eerste bank (Triodos) probeert het: Spaarrente op 0,0% – Neem nu actie

0

En de proef is gestart: de bankiers proberen het, “sparen” met 0,0% rente!

Het is zover: de eerste bank die geen rente meer uitkeert over je spaargeld, meldt zich. Triodos Bank heeft de primeur: vanaf 3 april krijgen klanten met een normale internetspaarrekening 0,0 procent rente.

Dat betekent dat Triodos bank de eerste bank is die het concept spaarrekening heeft beëindigd. U kunt vanaf heden dus niet meer sparen bij Triodos. Dit is bijzonder nieuws. Triodos beëindigt als eerste bank op deze manier één van haar weinige primaire functies, sparen. Triodos heft met deze actie eenzijdig haar eigen bestaansrecht grotendeels op.

“Oh, ter informatie, we doeken uw spaarrekening op”

Met deze e-mail informeren wij u over een aanpassing van de spaarrente op uw Triodos Internet Spaarrekening. Met ingang van 3 april 2017 wijzigt deze van 0,1% naar 0,0%.

En daarmee blijkt Triodos niet een “eerlijke bank”, maar gewoon een foute bank die namens het bankiersgilde nu het experiment uitvoert op de gemiddelde burger. De morele superioriteit die ze claimt, verdampt daarmee uiteraard zienderogen. Acties spreken luider dan woorden: Triodos loopt voorop met zeer fout beleid.

Vindt u het vreemd dat Triodos vanaf 3 april uw geld geen waarde (letterlijk: 0,0) meer toekent? Vindt u het vreemd dat een bank uw geld niet meer hoeft? Vindt u het vreemd dat de bankiers u op deze manier behandelen? Neem dan nu actie. Stem met je voeten en haal je geld weg bij Triodos. De bankiers volgen dit experiment uiteraard met argusogen, dus reageer gepast. Maak van Triodos een voorbeeld. Stop niet met sparen, spaar elders.

Actie is reactie: Bankiers starten nieuw experiment, klanten reageren op bankiers

Let op: dit is geen oproep tot een bankrun! Blijf er lekker je betaalrekening aanhouden, als je dat graag wilt. Dit is immers niet omdat Triodos niet solvabel zou zijn. Je geld loopt vooralsnog geen risico, al is negatieve rente (confiscatie door bankiers) uiteraard nu wel de eerst volgende stap.

Dit bericht is uitsluitend omdat de bankiers nu uitproberen bij Triodos hoe consumenten reageren op 0,0% spaarrente. Dan moet je als klant uiteraard passend reageren: zo spoedig als mogelijk je spaargeld bij Triodos elders te parkeren. Neem bijvoorbeeld ASN, als je “eerlijker” wilt bankieren. Of willekeurig welke bank als dat geen eis is.

Stemmen doe je met je voeten

De bankiers veranderen de samenleving zienderogen. Dit experiment door bankiers met 0,0% spaarrente vraagt om actie. Triodos verandert de “spaar”-voorwaarden significant: Neem daarom gepaste actie. Laat je bezwaar horen, stem met je voeten en neem je spaargeld mee naar een bank die wel spaarrente betaalt. Zo eenvoudig kan het zijn, in een paar minuten is het geregeld. Als altijd: Oordeel zelf.

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux