Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Syrië: gifgas op bestelling

0

Na het false-flag debacle van 2014, waar de Amerikaanse president Obama bijna in Syrië militair had ingegrepen op basis van een zelf geschilderde “rode lijn” en de uiteindelijke gewenste/bestelde en mediaal breed uitgeslachte chemische aanval (die later door organisaties als de VN als zeer waarschijnlijk door de “rebellen” ingezet ontmaskerd werd (westerse media blijven daarentegen vasthouden aan het “fake-news” met Assad als dader)), en verschillende, opvallende getimede kleiner aanvallen, is het weer zover: Assad vergast zijn bevolking. De gekke Assad doet schijnbaar altijd het domste wat hij kan doen, en vooral wanneer vredesgesprekken beginnen of het “westen”, dat de oorlog al zes jaar rekt door vast te houden aan “regime-change”, plotseling wel met Assad wil onderhandelen.

Ow, wacht. Ook deze ronde tracteert Assad zijn mensen op gif vlak voor onderhandelingen en nadat Amerika (en daarmee NATO schoot-hondjes Europa) roept niet langer aan “Assad must go” vast te houden. Wat een toeval. En daar zijn de in loop draaiende beelden, 24 uur op tv en in krant. Daar zijn de Europeanen en Amerikanen die 100% zeker zijn, op basis van verslag van de Propaganda organisatie Syrian Observatory for Human Rights (van de SOHR worden de feiten nooit gecheckt door onze “non-fake-News” media, dat Assad achter de aanval zit.

Man, o, man…..die domme, domme bloeddorstige Assad ook. En wat een toeval allemaal.

Bron via Zaplog

 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux