Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen

0

Aantal migranten dat op bootjes de Middellandse Zee opgaat dankzij aanmoedigend beleid met 30%  toegenomen – Europese politici beginnen te pleiten voor opvang in de Sahara, precies de reden waarom de kabinetsformatie met GroenLinks is mislukt.

Mensen die nog altijd weigeren te geloven dat de ‘vluchtelingen’crisis niet toevallig is ontstaan, maar een doelgerichte, door de EU gewenste mosliminvasie is, kunnen met eigen ogen op deze door Brussel gesponsorde videocartoon van de Franse tak van Europa Zonder Grenzen zien hoe moslims worden opgeroepen zich aan de grenzen van Europa te melden, omdat ze ‘van harte welkom’ zijn, en werkgevers ‘jullie dringend nodig’ hebben.

De realiteit is u inmiddels wel bekend: minimaal 90% zijn economische migranten, en minimaal een even groot percentage wordt permanent afhankelijk van uitkeringen, waardoor de bom onder onze snel onbetaalbaar wordende sociale zekerheid al over enkele jaren zal ontploffen. En dat vinden de grote werkgevers wel prima, want dat betekent een ongelimiteerde keus aan spotgoedkope arbeidskrachten.

Vorig jaar loofde het Franse Européens Sans Frontiers (Europa Zonder Grenzen) een prijs uit voor de beste korte film over het thema ‘Europa en Migratie’. De winnende video werd ondertussen geproduceerd met behulp van geld van de EU, de Franse regering en Fondation Hippocrène, een aan George Soros verwante extreemlinkse globalistische NGO.

‘Wees welkom in Europa, wij hebben jullie dringend nodig’

Het in het Frans, Engels, Duits en natuurlijk Arabisch opgenomen animatiefilmpje ‘Eurodame, Help!’ begint in een oorlogsgebied waar een moslimgezinnetje besluit te vertrekken. Bij de ‘Frontex’ grens met Europa worden ze teruggestuurd, maar dan verschijnt er een fee, compleet met EU vlag op haar borst, die ervoor zorgt dat ze met een vliegend tapijt over de grenzen heenvliegen en veilig in Europa landen, waar ze door iedereen van harte welkom worden geheten. De man krijgt meteen van een werkgever te horen dat hij ‘heel dringend nodig’ is.

De commentaren bij het filmpje zijn vrijwel uitsluitend bijzonder negatief en wijzen onder andere op de dankzij migranten geëxplodeerde criminaliteit (‘rapefugees’, e.d.). Ook is er van een actieve grensbewaking door Frontex geen enkele sprake, mede omdat het ‘vliegende tapijt’ in realiteit al bestaat in de vorm van de tientallen schepen van Europese (en ook Nederlandse) hulporganisaties die met medeweten, toestemming en financiële steun van Brussel al tienduizenden migranten pal voor de kust van Afrika hebben opgehaald, en hen als ferrydiensten of ‘watertaxi’s’ naar Europa hebben gehaald.

Aanmoedigend beleid heeft effect: migrantenstroom 30% toegenomen

Het aanmoedigende ‘beleid’ van de EU mist zijn uitwerking niet, want steeds meer migranten wagen de overtocht over de Middellandse Zee, die voor de meesten slechts luttele kilometers per bootje hoeft te worden gemaakt, omdat ze –onder andere via telefonisch contact- door de Europese hulporganisaties rechtstreeks naar de wachtende ‘ferry’schepen worden gestuurd. Tussen januari en april werden zo al 37.200 Afrikaanse migranten naar Italië gebracht, 30% meer dan een jaar geleden.

Hoge EU diplomaten luiden weliswaar de alarmklok dat ‘de EU niet voorbereid is op een nieuwe vluchtelingengolf’, maar dat is slechts voor de bühne. In werkelijkheid werken alle Brusselse instanties volop mee aan een aanhoudende migrantentsunami, waarmee de islamisering van ons werelddeel onomkeerbaar moet worden gemaakt.

Kabinetsformatie geklapt omdat GroenLinks opvang in de regio afwijst

Duitse en Oostenrijkse parlementariërs, ook van de gevestigde partijen, beginnen inmiddels openlijk te pleiten voor opvang in de regio, een Turkije-achtige afspraak voor Afrika, zodat de migranten al in de Sahara worden ondergebracht, zodat ze niet langer naar de kust gaan.  (2)

Dit zou exact de reden zijn geweest waarom de kabinetsformatie tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks is geklapt. GL is mordicus tegen verplichte opvang in de regio, en wil de immigratie juist zo goed mogelijk ‘organiseren’, dat is: iedereen die hier maar wil komen met schepen en vliegtuigen laten ophalen, ongeacht het aantal, ongeacht de kosten, en ongeacht –of zelfs vanwege– de enorme en permanente gevolgen voor onze samenleving.

Bronnen:

(1) Compact-Online
(2) Welt

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux