Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Rusland verlengt embargo Europese landbouwproducten

0
De landen van de Europese Unie zullen nog zeker anderhalf jaar lang geen zuivel, vlees, groenten en fruit kunnen uitvoeren naar Rusland. De Russische president Poetin heeft het embargo op voedselproducten uit EU-landen verlengd tot eind 2018. Eerder deze week verlengde de EU haar economische sancties tegen Rusland met een half jaar tot eind januari 2018.

Rusland heeft het embargo op voedselproducten uit westerse landen verlengd tot eind 2018. De Russische president Vladimir Poetin heeft de verordening vrijdag bekrachtigd.

Het embargo van Rusland is een reactie op het Amerikaans-Europese sanctieregime tegen Rusland, nadat Rusland het Oekraïense schiereiland de Krim had geannexeerd in 2014.

De Europese Unie verlengde eerder deze week haar economische sancties tegen Rusland met een half jaar tot eind januari 2018. Vandaag besliste de EU om de steun aan Europese fruitproducenten te verlengen tot eind juni 2018. Met de subsidies voor fruittelers werd in augustus 2014 begonnen, om de gevolgen van het Russische importverbod af te zwakken. het gaat om 70 miljoen euro.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux