Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

‘Turkse inlichtingendienst heeft commandocentrum in Den Haag’

0

In een uitgelekte conversatie tussen twee Turkse spionnen in Duitsland wordt Den Haag aangeduid als een commandocentrum voor de Turkse inlichtingendienst, schrijft De Telegraaf vandaag. De Hofstad wordt genoemd in een stiekeme audio-opname van een gesprek tussen de spion en zijn opdrachtgever.

Koerden

Vanuit Nederland zou de Turkse geheime dienst MIT zich bezighouden met het opstellen van lijsten van Koerdische PKK-activisten, die moeten worden uitgeschakeld. De Koerd Mustafa Karatas praat in het uitgelekte gesprek met een functionaris die voor de Turkse inlichtingendienst werkt. Ze praten over een lijst van Koerdische oproerkraaiers in Europa die moeten worden uitgeschakeld.

Onder Koerden in Nederland groeit de angst dat kopstukken uit de weg worden geruimd door Turkije. In 2013 werden drie Koerdische vrouwen doodgeschoten in Parijs. Hoogleraar contra-terrorisme Edwin Bakker zegt over de mogelijkheid van een Turks commandocentrum, “Als Turkije weet dat ergens een afscheidingsbeweging actief is, zet het op die plek infiltranten in”.

De Koerden vrezen met recht acties van Turkije, zegt Bakker. “De strijd in Turkije verhardt zich weer. Er zijn eerder activisten voortijdig aan hun einde gekomen.”.

(ANP)

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux