Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

EU gaat nu zelfs Afrikanen ophalen per vliegtuig

0

De voorwendselen over al die arme oorlogsvluchtelingen die we in Europa zouden moeten opvangen gaan nu volledig het raam uit. De EU geeft toe heel veel meer immigranten binnen te willen halen. De EU wil nu vrijwillig en eigenhandig migranten gaan ophalen uit Afrika, per vliegtuig!

De Tijd schrijft: De Europese Commissie vraagt de lidstaten om massale solidariteit met Afrika. Ze wil tot 37.700 vluchtelingen rechtstreeks vanuit Libië, Egypte, Niger, Ethiopië en Soedan naar Europa overvliegen.

“We moeten collectief meer vluchtelingen hervestigen, ook uit de landen langs de centrale migratieroute.

Onder de newspeak noemer van “solidariteit met vluchtelingen uit Afrika” is de EU voornemens om zelf vrijwillig 37.700 Afrikanen op te halen uit landen als Niger, Ethiopië, Egypte, etc. Deze landen en deze Afrikanen hebben geen vluchtelingenstatus, en het betreffen dus ook geen vluchteling die zich aan heeft gemeld op EU grondgebied. De EU is vervolgens voornemens deze Afrikanen onder EU-druk deze Afrikanen te verspreiden over heel de EU.

De EU initieert een volksverhuizing

Normaals: dit betreft dus GEEN VLUCHTELINGEN, volgens welke bekende definitie dan ook. De vluchtelingenafspraken en -beleid zijn hier niet van toepassing. De EU is echter duidelijk, dringt weer meer kansloze Afrikaanse migranten op. De EU wil 60 miljoen migranten importeren. De EU vraagt nu dus om vrijwillige islamisering, omvolking van Europa, precies zoals het Kalergiplan van Europa wil maken: Eurabië

En hier besproken idee is ook geen nieuw idee, Timmermans probeert al een tijdje migranten te importeren per gratis vliegtuig. Terwijl terrorisme, verkrachtingen, haat en geweldplegingen tot op ongekend hoog niveau oplopen in Europa, verhoogt de EU de druk nu nog eens verder op de lidstaten.

En het blijft niet bij die 37.700, want voor elke migrant komt het hele gezin er nog achterna. Duitsland gaf letterlijk gister immers aan 400.000 migranten binnen te gaan halen via gezinshereniging. Dat gaat ook gelden voor deze 37.700 afrikanen. En na deze 37.700 + familie begint de EU uiteraard direct te plannen voor de volgende 40.000. Ze willen er immers 60 miljoen. U wist dat de EU ook al huizen opkocht in Europa (op uw kosten uiteraard) om zelfstandig migranten in te kunnen huisvesten?

Zelfs Eurofiel Macron geeft nu al toe dat het dagelijkse terrorisme in Europa wordt veroorzaakt door de immigrantiestroom. En zelfs de NOS geeft al aan dat het vaak gebruikte voorwendsel van de economie redden door immigratie onzin is. En nee, het is geen culturele aanwinst. We zijn nota bene juist onze steden aan het voorzien van bergen betonblokken tegen deze boze suikerspiegelimmigranten. Arabisch wordt nu al de tweede Nederlandse taal.

De EU is flink ziek, gebruikt namelijk uw eigen belastinggeld hiervoor: “De Europese Commissie biedt een vergoeding van 10.000 euro per vluchteling, wat in totaal neerkomt op een budget van 377 miljoen euro.” De wortel en de stok. Want als je nee zegt, dan raak je de inspraak in eigen democratie kwijt. De EU geeft namelijk tegelijkertijd aan Polen onder extreem zware druk zetten (“alle instrumenten inzetten”) om volledig te conformeren aan de wensen van de EU.

Dit is geen fake news

Dit is een echt voornemen van de EU is. Omvolking van uw eigen land, het slopen van uw eigen samenleving, betaald met uw eigen geld. En het past precies in hun plannen, en betreft de verdere uitwerking van eerder gepresenteerde wensen. De EU pleegt moord op het Europa zoals we dat kennen.

De EU is werkelijk compleet gestoord.
De EU sloopt Europa, sloopt uw toekomst.
Pro-Europa, dus tegen de EU.

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux