Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Waarom is de elite panisch voor financiële vrijheid?

0

Heb je je weleens verbaasd waarom de armen het zwaarste werk moeten doen en het minste verdienen, en de rijken relatief gezien het minste doen en het meeste verdienen?

Rijke directeuren vergaderen, hebben leuke uitjes, gaan lekker uit eten en verdienen daarmee tien- tot honderdduizenden euro’s per maand, terwijl de armen zich elke dag in het zweet moeten werken en maar net genoeg verdienen om rond te komen.

De rijken worden telkens rijker, doordat ze het geld voor zich laten werken, en doordat ze assets opbouwen.

Assets om een passieve inkomstenstroom te creëren

Assets zijn onderdelen die continu geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan een huis dat wordt verhuurd. Dit huis brengt elke maand huuropbrengst op. Wat doet de verhuurder hiervoor? Bijna niks, maar toch ontvangt de verhuurder elke maand pakweg 1000,- euro (per huis).

Kortom: de huiseigenaar laat het geld voor zich werken door assets op te zetten. Het creëeren van assets zorgt ervoor dat je uit de rat-race kunt ontsnappen. Je creëert daarmee een eigen passieve geldstroom en je laat het geld voor jou werken, in plaats van dat jij hard moet werken voor het geld. En dit creëert financiële vrijheid: een situatie waarin je vrij bent om te doen wat je wilt.

Doorn in het oog van de elite

En dat laatste is een doorn in het oog van de elite. Via het door hun bedachte huidige geldsysteem hebben zij zo goed als de gehele wereld in hun macht gekregen. Het huidige financiële stelsel draait op schuld en daarmee kunnen ze de massa in de tang houden.

Maar mensen die financiële vrijheid creëren voor zichzelf, kunnen losbreken uit deze financiële gevangenis. De onzichtbare strop die steeds strakker om de nek wordt getrokken en als een alles verstikkende wurggreep zo veel mogelijk mensen onder controle houdt, wordt met financiële vrijheid los geknipt. Financiële vrijheid is de nachtmerrie voor de elite en hét antwoord voor iedereen die meer geld nodig heeft.

Hoe gaat de elite te werk?

De elite doet haar werk op een onzichtbare manier. Zij hebben daartoe de overheden op dezelfde manier onder controle. En deze overheden kondigen nu alweer bezuinigingen aan. Wat ook gebeurt is bijvoorbeeld dat het eigen risico voor de verplichte zorgverzekering elke keer stijgt. Hoeveel meer ga jij betalen?

Is het je weleens opgevallen dat het elk jaar slechter wordt? Elk jaar zijn er nieuwe zogenaamde ‘maatregelen’ nodig en wordt er weer ‘bezuinigd’. Zo is de elite nu ook bezig om ongelimiteerd toegang te krijgen tot de pensioenfondsen, zodat deze in de toekomst ook leeg gegraaid kunnen worden.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux