Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Pleidooi voor wapenstok en pepperspray voor Amsterdamse Melkert agent

0

De directeur van de gemeentelijke dienst Handhaving en Toezicht in Amsterdam wil dat zijn circa vierhonderd ordehandhavers worden uitgerust met pepperspray en wapenstok. Volgens hem hebben handhavers in kleinere gemeenten wel een wapenstok en pepperspray tot hun beschikking, terwijl dat in Amsterdam alleen bij de BOA’s in het openbaar vervoer het geval is. “Dit wordt als een groot gemis ervaren”, zegt hij in Het Parool. “Door de inzet in de avond en nacht krijgen zij meer met agressie en geweld te maken.”

Hij wil ook de zeventig toezichthouders in het openbaar vervoer op straat kunnen inzetten en omgekeerd vindt hij het een goed idee als de 330 ordehandhavers op straat indien noodzakelijk ook in het openbaar vervoer kunnen optreden. De Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en de vier grote steden hebben het ministerie van Veiligheid en Justitie gevraagd de regels voor bewapening van BOA’s te versoepelen.

Bron; BeveilNieuws

Bij TPO reageerde een lezer en de redactie daar weer op :), de slot alinea daarvan;

… Ook zo’n zin in de politiestaat waar journalisten op de openbare weg in handboeien worden afgevoerd omdat een ‘ambtenaar’ daar gewoon even zin in heeft? Tijd voor nog meer slecht Engels pratende, snel agressief wordende, miereneukerige lijntrekkers om burgers lastig te vallen? Zin in geweldsincident na geweldsincident dankzij ambtenaren met wapens? Kies dan voor meer BOA’s met nóg meer bewapening! What can possibly go wrong?

Bron; TPO

Via: Privacynieuws

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux