Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

BBC journaliste die schreef over pedo netwerken is dood gevonden

0

Journalist die de pedofiele Elite-ring aan het licht bracht , werd dood gevonden.

Een onderzoekende journalist die een enorme Elite pedofielen ring ontdekte is dood aangetroffen. Liz MacKean, 52, was een Britse verslaggever die op sensationeele wijze ontslag nam bij de BBC in 2013 nadat de omroep haar onderzoek naar Jimmy Saville’s pedofilie netwerk stopte, omdat ze de banden met de koninklijke familie en politici op hoog niveau onthulden.

Zij beschuldigde de BBC ervan om te proberen een schandaal te bedekken dat machtige Elites heeft gelinkt aan kindermishandeling en moord. … …

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux