Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Van KRITISCH naar CONSPIRACY naar ZWEVERIG

0

Uitbuiting. Een goed onderwerp voor een scriptie dacht ik. Het leverde een hoop duidelijkheid op over dat onbestemde gevoel dat ik altijd had gehad op de werkvloer. Werknemers krijgen maar een deel van de waarde die ze produceren uitgekeerd. De rest -de meerwaarde- gaat zonder overleg naar de top die het kan besteden naar eigen goeddunken. Wil ze zichzelf verrijken? Prima.

Later ontdekte ik dat met je inkomen nog een keer hetzelfde gebeurt. Doordat op al het geld dat in omloop komt rente wordt geheven, gaat 40% van wat je verdient naar de bankiers en de ultrarijken. Een groot deel van je leven werk je dus voor mensen die al rijk en ook heel machtig zijn. De mechanismes van uitbuiting en rente zijn belangrijke verklaringen voor de immense en nog altijd groeiende inkomens-, vermogens- en machtsverschillen in onze wereld.

Was dit alleen maar een ongelukkig toeval? Was het systeem gewoon een beetje uit de hand gelopen en kon niemand hier iets aan doen? Toen ik daarop in ging zoomen zag ik opeens heel duidelijk dat onze democratie waar over recht, macht, zorg en inkomen wordt beslist, helemaal niet zo werkt als ik altijd had gedacht. Volksvertegenwoordigers worden bestookt en uiteindelijk gestuurd door lobbyisten.

CONSPIRACY

De macht in Den Haag is allang overgeheveld naar Brussel waar de politiek nog veel schimmiger verloopt. Ik verdiepte me in de EU, de Bilderbergconferentie en de BIS bank. Achter de schermen regeren bankiers, multinationals, koningshuizen. Het zogenaamde democratisch proces blijkt alleen maar een mooie show om ons af te leiden en ons het idee te geven dat we mee mogen praten. Ik was een ‘conspiracy theorist’ geworden, een aluhoedje. Als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer niet zien.

Maar hoe was het mogelijk dat ik dit niet eerder wist? De oorzaak is -denk ik- een vernuftig systeem van mindcontrol. Onderwijs en media geven het idee dat ze ons van objectieve informatie voorzien, maar alles is geframed, gekleurd op zo een manier dat we de huidige maatschappijinrichting voor zoete koek slikken. Valse vlaggen om een agenda door te voeren die de elite goed uitkomt en ons onderling tegen elkaar opzet zodat we geen blok kunnen vormen en een bedreiging voor de elite zouden zijn. Om moedeloos van te worden.

Ik schreef er enigszins verhullend over op LangLeveEuropa en WelvaarvoorIedereen omdat ik bang was wat ik hiermee overhoop zou halen. Maar ik deed het toch, want wat moet je? Als je een mooiere, rechtvaardiger wereld wilt, moeten mensen toch weten wat er aan de hand is? Ik geloofde niet in hooivorken en ‘klinkers uit de straten’, maar geweldloos verzet en verandering van onderop door alternatieve geldsystemen, stadslandbouw, P2P, deeleconomie etc. leken me de oplossing.

ZWEVERIG

Toen kwam opeens de 3e stap in het zicht. Had de kwantumfysica niet aangetoond dat alles energie en vibratie is? Dat we om ons heen zien waar we naar op zoek zijn, wat we WILLEN ZIEN? Elektronen, de bouwstenen van de materie, zijn een golf van mogelijkheden totdat ze worden geobserveerd >>> dan pas worden ze deeltjes met een gefixeerde positie in tijd en ruimte. We creëren dus onze eigen realiteit!
Uiteindelijk zijn de overtuigingen in onszelf (wat we verwachten te zien) verantwoordelijk voor de wereld die we ervaren. De strijd over onze realiteit wordt niet gestreden in de materiële werkelijkheid, maar in ons bewustzijn middels onze eigen vibratie. (En strijd is niet het goede woord. Het is eerder een spannend proces want er MOET helemaal NIKS. We zijn vrij om te kiezen!)

Nu was ik een zweverig new-age denkertje geworden en ik voelde de band met m’n eerdere kritische en conspiracy vrienden en fans losser worden. Ik had geen zin meer om van alles aan de kaak te stellen en verontwaardiging op te roepen. Ik haalde er altijd superveel bezoekers en likes mee maar het paste niet meer bij m’n nieuwe inzicht. Wat je aandacht geeft groeit, dus ik wilde me concentreren op die energetische werkelijkheid waar alles wordt beslist en daar alles over leren.

Dat lucht ook op is mijn ervaring. Eigenlijk viel een last van m’n schouders. Ik hoef de wereld niet meer te redden. Als ik een mooiere wereld wil zien moet ik voor alles op m’n eigen vibratie letten en m’n eigen gebrekkige en ondermijnende programmatuur op gaan schonen. Mijn doel is nu geworden om hierover te communiceren en anderen bij te staan die hier ook meer over willen leren. Bijkomend voordeel: als we het samen doen werkt het nog vele malen krachtiger! Daarvoor is Droomwaard opgericht. Ik ben heel benieuwd hoe jullie dit zien? Herkennen jullie hier iets van? Bezwaren? Vragen? Andere ervaringen? Inzichten die me verder helpen? Alle feedback is welkom en wordt heel erg gewaardeerd.

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close
T2W
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux