Robert F. Kennedy Jr: Bill Gates investeerde $ 21 miljoen in ‘Tag and Track’-systeem’ Under the Skin ‘om’ Amerikaanse burgers te scannen ‘

0

Bill Gates heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in technologie die een ‘ vaccinatierecord ‘ onder de huid insluit, waardoor regeringsfunctionarissen Amerikaanse burgers met smartphones kunnen ‘ scannen ‘ om hun naleving te detecteren, aldus Robert F. Kennedy Jr.

Een verontrustend onderzoek dat is gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation en in december 2019 is gepubliceerd, laat zien dat de technologie ‘ onder de huid ‘ het mogelijk maakt om huis-aan- huisonderzoeken te doen naar naleving door overheidshandhavingsteams met ‘ minimale training ‘ en “ Nieuwe wegen openen voor decentrale gegevensopslag en biosensing. ”

Hoewel er geen bewijs is dat Gates van plan is de ” tag and track ” -technologie te gebruiken in combinatie met een vaccinatie om covid-19 te bestrijden, spoort Kennedy Jr. bezorgde burgers aan ” contact op te nemen met Bill Gates op zijn sociale media ” en ” Leg dat voorzichtig uit ” het taggen en volgen van mensen kan een beroep doen op zijn trawanten in het totalitaire China, maar die activiteiten stroken niet met de Amerikaanse waarden en tradities. ‘

De MIT papier is getiteld “ Biocompatibele nabij infrarood quantum dots op de huid uit met micronaald patches opnemen vaccinatie ” en is toegankelijk achter een betaalmuur hier .

MedicalXpress.com meldde op het nieuws dat MIT-onderzoekers ‘ een nieuwe manier hebben ontwikkeld om de vaccinatiegeschiedenis van een patiënt vast te leggen: de gegevens opslaan in een kleurstofpatroon, onzichtbaar voor het blote oog, dat tegelijk met het vaccin onder de huid wordt afgegeven . ‘

” In gebieden waar papieren vaccinatiekaarten vaak verloren gaan of helemaal niet bestaan, en elektronische databases ongehoord zijn, kan deze technologie de snelle en anonieme detectie van de vaccinatiegeschiedenis van patiënten mogelijk maken om ervoor te zorgen dat elk kind wordt gevaccineerd “, zegt Kevin McHugh, een voormalig MIT-postdoc die nu assistent-professor bio-engineering is aan de Rice University.

Vorige week sloeg Kennedy Jr. de miljardair-filantroop en beschuldigde hem ervan een ‘ messiaanse overtuiging te hebben dat hij bestemd is om de wereld met technologie te redden. ”

” Vaccins zijn voor Bill Gates een strategische filantropie die zijn vele vaccingerelateerde bedrijven voedt (waaronder de ambitie van Microsoft om een ​​wereldwijde vacaturebedrijf te controleren) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid – de speerpunt van het neo-imperialisme van bedrijven , ‘Schreef Kennedy Jr.

View this post on Instagram

A New York Times reporter asked me yesterday about the “conspiracy theory” that #BillGates is developing injectable chip to store vaccine records. Here are the facts: The Bill and Melinda #GatesFoundation invested more than $21 million to perfect a “microneedle technology” that embeds, under the skin, a vaccination record visible by infrared light that can be read by a “minimally-adopted smartphone technology.” The technology will allow health officials to scan U.S. citizens to detect their vaccination compliance. A study funded by the Bill and Melinda #Gates Foundation and published in December 2019 by researchers from MIT, the Institute of Chemistry of the Chinese Academy of Sciences, and the Gates-funded Intellectual Ventures Laboratory in Bellevue, WA, describes how “near-infrared quantum dots” will be implanted under the skin along with a vaccine to encode information for “decentralized data storage and bio-sensing.” Gates’ technology uses a tattoo-like mechanism to inject invisible nanoparticles subcutaneously. Gates’ researchers are now testing the implant with a vaccine against the #COVID-19 virus. The Gates-funded report boasts that the chip system will allow “house-to-house” compliance searches to be conducted by government enforcement teams with “minimal training,” and will “open up new avenues for decentralized data storage and biosensing.” The #MIT paper is titled “Biocompatible near-infrared quantum dots delivered to the skin by microneedle patches to record vaccination.” Gates began funding implantable tracking chips and ratio biotechnology in 2011 with a grant to TransDerm Inc. Gates is currently making multiple investments to develop different versions, including grants to Vaxxas Pty Ltd, Micron Biomedical Inc, Georgia Institute of Technology, and Vaxess Technologies Inc. I urge you to contact Bill Gates on his social media. Gently explain that tagging and tracking humans may appeal to his government cronies in totalitarian China, but those activities are inconsistent with American values and traditions.

A post shared by Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) on

” Gates ‘obsessie met vaccins lijkt te worden gevoed door een messiaanse overtuiging dat hij is verordend om de wereld te redden met technologie en een goddelijke bereidheid om te experimenteren met het leven van mindere mensen .”

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat