woensdag, september 27

De losgeslagen actrice Alyssa Milano stond op het podium van de impeachment-rally in Los Angeles en verklaarde dat “we ze allemaal zullen stemmen”.

Nadat hij de menigte had geleid met het gezang “DIT IS WAT DE DEMOCRATIE LIJKT,” kondigde Milano vervolgens aan dat als president Trump “dacht dat Greta [Thunberg] boos was, hij nog niets heeft gezien – ik ben premenopauzaal en ik ben boos.”

Alyssa Milano zegt dat ze premenopauzaal is en boos op LA Trump-protest tegen beschuldiging

“Ik ben het niet zat om tegen Donald Trump te vechten en zijn vele, vele beschuldigingen. En ik ben het niet zat om waarheid tot macht te spreken. Maar ik ben het zo zat om door een president te worden voorgelogen. En ik ben het zat dat de hele Republikeinse partij denkt dat we allemaal dom zijn, ‘ vertelde Alyssa Milano aan de menigte van 1000 demonstranten die samenkwamen in Grand Park buiten het stadhuis.

“Laat me zien hoe democratie eruit ziet. Laat me zien hoe democratie eruit ziet, ‘ zei Milano, terwijl hij de menigte leidde in een gezang.

‘Ze denken dat we dom zijn. Ze denken dat we dom genoeg zijn om te geloven dat als ze klagen over de procedure, we zullen denken dat Trump onschuldig is aan alle onaantastbare overtredingen, ‘ vervolgde de actrice. “Ik bedoel, deze klootzak heeft obstructie van rechtvaardigheid, machtsmisbruik, omkoping, obstructie van het Congres gepleegd, en het Amerikaanse volk weet dit, en we weten ook dat de Republikeinen partij over land plukken.”


“Wanneer de Republikeinen de zoon van [voormalige] vice-president Biden noemen, of wanneer ze de klokkenluider aanvallen, of het patriottisme van luitenant-kolonel Vindman – een soldaat die een paars hart heeft verdiend in dienst van onze natie – in twijfel trekken, denken ze dat we allemaal zo zijn dom, dat we ze zullen geloven, ‘ zei Milano. “Maar Raad eens? We kijken dwars door hun leugens en onzin. ”

“En omdat de hele Republikeinse Partij de intelligentie van de grote mensen van dit land heeft klein gemaakt, komen we voor hen en komen we voor hun zetels. Er zijn 322 dagen tot de verkiezingen. Wat ga je doen? Wat ga je doen? We stemmen ze uit. We stemmen ze allemaal uit, ‘ging Milano verder.

“Nu wil ik eindigen. Ik wil eindigen met een speciaal gezang, maar wij moeten het als een gebed beschouwen, oké? Ik heb jullie allemaal nodig om diep te reiken, diep in je hart te reiken, diep in je ziel te reiken, ‘ zei de actrice in haar slotopmerkingen. ‘Ik wil dat je naar de persoon naast je kijkt en hun handen vasthoudt. Iedereen houdt handen vast. Sta jezelf toe geraakt te worden door wat hier vanavond gebeurt. We gaan menselijke microfoon doen. Herhaal na mij: I. Geloof. Dat wij. Zal winnen. Ik geloof dat we zullen winnen. “

Share.