Advocaat L. Lin Wood liet een reeks bommen op live tv vallen en beweerde dat vooraanstaande politici zich in Washington, DC hebben schuldig gemaakt aan pedofilie en satanische aanbidding.


Lin Wood verscheen op de show “The Thrive Time”, gepresenteerd door Clay Clark en Dr. Robert Zoellner op zaterdag – en hij hield zich NIET in.

In het interview liet Wood enkele WILD bombshells vallen!

Lin Wood zei het volgende tijdens zijn optreden:

Advocaat Lin Wood: Dus het Hooggerechtshof wordt op één lijn gebracht. Het ministerie van Defensie is onlangs opnieuw uitgelijnd door de president. Bekijk hoe hij een cyberterrorisme- en terrorismedeskundige heeft ingesteld. Zoals ik al zei, kijk naar wat hij in 2018 deed met het uitvoerend bevel om te gaan met buitenlandse inmenging bij onze nationale verkiezingen. Kijk, ik zou graag zien dat in een perfecte wereld het rapport van John Durham uitkomt en mensen de gevangenis ingaan. Ik zou graag Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell zien en veel mensen gaan de gevangenis in. Ik zou graag willen zien wat er op de laptop van Hunter Biden staat. Ik zou graag zien dat die mensen naar de gevangenis gaan. Ik zou graag willen zien wat er op de laptop van Anthony Weiner staat. Ik zou graag zien dat veel mensen de gevangenis ingaan. En als we dan bij de laatste fase van de verkiezingsfraude komen, zou ik graag zien dat mensen de gevangenis ingaan. Het enige dat ik zal zeggen, is dat er een vermenging zal zijn. Er zullen volgens mij mensen de gevangenis in gaan die bij al die of sommige van diezelfde onderzoeken betrokken zijn. Er is dus potentieel een groot ontwaken. De waarheid moet naar buiten komen. Ik denk dat het zal gebeuren. Ik denk niet dat je de waarheid kunt verbergen. Ik zeg het en ik geloof het, elke leugen zal worden onthuld. Dit land zal geschokt zijn als het de waarheid ontdekt over wie het Oval Office al een aantal jaren bezet houdt. Ze zullen geschokt zijn op het niveau van pedof * lia. Ze zullen geschokt zijn over wat naar mijn mening een openbaring zal zijn in termen van mensen die zich bezighouden met satanische aanbidding.

 
 

Thegatewaypundit.com reports: Wow!

Told you so!

Here is the full interview with the “The Thrive Time.”

Share.