Afgelopen zondag postte ik op zaplog het artikel, een nieuwe dag, een nieuwe hoax, verhaal Aylan compleet in scene gezet, waarin ik beargumenteerde dat het verhaal over het jongetje Aylan een hoax was. Maandag werd het opgepikt door een andere nieuwssite Time2wakeup.me die het op NUJIJ postte, binnen de kortste keren was het trending topic en het artikel ging zo als dat heet viral, tot op heden 86.000 hits op Timetowakeup.me 1.700 FaceBook likes en een stuk of vierduizend hits op Zaplog.

Een Unicum zou je zeggen, moet toch wel een heel goed artikel zijn geweest en gefeliciteerd voor de schrijver. Nou, daar wil ik nog wel wat over kwijt. Ik sta volledig achter de boodschap van mijn artikel en ben heel blij dat circa 100.000 mensen het gelezen hebben en wil iedereen bedanken die het heeft geliked en de beheerder van Time2wakeup.me in het bijzonder voor overnemen en het posten op NuJij.nl, Maar……. de ”fantastische” kwaliteit was zeker niet de reden waarom het viral ging. Sterker, het was vrij haastig geschreven en de research die ik had gedaan was niet super uitgebreid. Grijze Duif wees mij later dan ook belangrijke informatie die ik over het hoofd had gezien (waarvoor nogmaals dank), waardoor ik later nog enkele aanpassingen in het artikel gemaakt heb.

Maar wat ik zeg, de kwaliteit van het artikel was niet de reden dat het viral ging. Normaal worden aanvallen op MainStreamMedia en berichten over een hoax op NuJij altijd meteen de kop ingedrukt en verwijderd, of het bericht nu klopt of niet klopt. Of het nu over CharlieHebdo, de BostonBombings of filmpjes over ISIS betreft. Nu bleef het echter staan en niet een uurtje, maar de volledige 48 uur en het is pas woensdagavond verwijderd. Ook op Facebook worden likes van gevoelige conspiracy gerelateerde-zaken normaalgesproken anders behandeld ten opzicht van andere informatie. In dit geval was dat gezien de enorme hoeveelheid likes duidelijk niet het geval. Misschien zaten stagiaires bij NuJij en Facebook te slapen dan?
Think again…..
De reden dat dit artikel op NuJij bleef staan en daardoor uiteindelijk Viral kon gaan was dat het voor de elite een doel diende.

In mijn artikel over Aylan sloot ik af met:
“Het ergste vind ik nog dat ik voor redelijke informatie over deze hoax terecht kwam bij kanalen die ik het grondigst verafschuw Pamela Geller en een site als The Muslim Issue..
BRRR, moet toch niet gekker worden…
De verdenking rijst bij mij dat onze elitevrienden nu niet alleen de hoax, maar ook de tegenreactie willen regisseren, deze mensen vertrouw ik namelijk nog minder dan de tante van Aylan.

Ik ben blij dat ik deze alinea opgenomen heb in mijn artikel, want het zijn profetische woorden gebleken. Mijn verdenking is op bizarre wijze uitgekomen, mijn eigen artikel is gebruikt om deze tegenreactie te regisseren, alsof de laatste alinea in het geheel niet bestond. Maar helaas voor onze “elitevrienden”, deze alinea stond er wel en dit was waar ik vooraf voor gewaarschuwd had.

De werkelijke reden dat mijn artikel niet van NuJij werd weggehaald en wel op Facebook te zien was, was omdat onze elitevrienden het bruikbaar materiaal vonden om mensen tegen elkaar op te zetten, ongeacht mijn aanval op de MainStreamMedia. Het werd bruikbaar materiaal geacht om de oude links-rechts tegenstellingen op te stoken en verdeeldheid te zaaien. De linkse mensen die voor de arme vluchtelingen klaar staan tegenover de rechtse Wilders adepten die ons land willen beschermen tegen die “verderfelijke islam” die de vluchtelingen meebrengen. Mijn artikel werd bruikbaar materiaal geacht om de “rechtse mensen” te overtuigen dat de linkse elite de kwade partij is die achter de schermen hoaxes opzet om zo Europa te Islamiseren.

Nu heb ik een belangrijke boodschap voor mijn lezers: er bestaat geen recht of links, er er is alleen de elite tegenover de rest van ons. De Elite is niet links of rechts, maar denkt alleen aan zichzelf. Alle grote partijen die nu in de 2e kamer vertegenwoordigd zijn, zijn marionetten van die elite en zijn dus onze tegenpartij. Wij zijn de 99,9 % van de bevolking van NL en wij zijn ook de vluchtelingen uit Syrië en Afghanistan die voor het door de elite georganiseerde geweld gevlucht zijn. Wij zijn ook de bevolking van Iran, Rusland, Amerika, Israel, Palestijnse gebieden en de Oekraïne. Wij zijn Moslims, Christenen, Joden, Hindoestanen, Atheisten en Iets-is-ten. Zij zijn de WallStreet bankiers, ISIS, NAVO, Al Qaida, MainStreamMedia en de geheime diensten die dit soort hoaxes en massaemigratie opzetten om ons tegen elkaar uit te spelen.

Diegenen die mijn artikel over Aylan hebben gelezen, zou ik dan ook willen oproepen om je niet alleen in deze hoax te verdiepen, maar ook in de hoaxes die bewust voor jullie verborgen worden gehouden, zoals CharlieHebdo, BostonBombings en de nep fimpjes van ISIS. Wat betreft ISIS verdiep je eens in de relatie tussen ISIS, de relatie tussen de geheime diensten van Turkije en SaudiArabië en de CIA. En allerbelangrijkste wat ik daarbij mee wil geven: VERMIJD DAARBIJ DE MAIN-STREAM-MEDIA!

Verder maak ik mij geen zorgen dat mijn artikel op deze wijze gebruikt is. Ik denk dat onze “elitevrienden” hiermee een vergissing hebben gemaakt. De lezers wiens ogen eenmaal geopend zijn voor het bedrog van de MainStreamMedia zullen hun ogen hiervoor niet meer kunnen sluiten.

ps: Overigens heb ik zelf Aylan niet meer teruggezien op tv, jullie wel?

Bron

Share.