Democraat presidentskandidaat Joe Biden leek te suggereren dat een niet-burger ” in staat zou kunnen zijn ” om zich kandidaat te stellen voor het ambt van president van de Verenigde Staten van Amerika, tijdens een stadhuis zelfs op dinsdag in Iowa.

https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/1222704835352563712/pu/img/wC42PTBJwlD6bvnF?format=jpg&name=900×900

 

De voormalige vice-president had moeite om tijdens het evenement op dinsdag mentaal scherp te verschijnen, omdat hij herhaaldelijk landen verwisselde, beweerde dat de lonen omlaag zijn als ze omhoog zijn en leek te suggereren dat een niet-burger zich kandidaat kon stellen voor de president.

 

” Ik denk dat je hem zou kunnen verslaan, ” vertelde Biden een man in het publiek.

De man antwoordde: ” Ik denk niet dat ik het kon, ik ben geen Amerikaans staatsburger.”

Biden antwoordde: ” Wel, misschien weet je het wel .”

Biden werd later geconfronteerd met een kiezer die hem aanmoedigde om op zijn minst dingen te herkennen die goed waren voor de economie onder Trump.

” Er is maar één manier om dit te winnen,” zei de kiezer tegen Biden. “Wanneer je op het podium staat met Donald Trump, ga je zeggen: ‘Donald, je hebt een aantal goede dingen gedaan, ik ga nemen wat goed is wat je deed, ik ga eraan toevoegen, en ik ga het waardig doen. ‘ ”

” Niet alles wat de andere kant [doet] is slecht, ” ging de kiezer verder. “ Niet alles over de ideeën van de Democraten is goed. Beide zijn goed. ”

” Je moet me een paar goede dingen geven, ” antwoordde Biden.

” De goede dingen: de werkloosheid is nu goed, ” antwoordde de kiezer.

“Ja, de werkloosheid is goed, maar de lonen zijn gedaald ,” beweerde Biden ten onrechte omdat de lonen dramatisch zijn gestegen onder de Trump-regering.

” Kom op, accepteer het goede, ” antwoordde de kiezer. ” U zei dat er aan de andere kant geen goed is?”

” Dat heb ik niet gezegd,” beweerde Biden.

” Noem één ding dat goed is aan de andere kant, ” zei de kiezer.

“[Mompelt] Ik kan niets boven mijn hoofd bedenken, ” zei Biden terwijl hij snel probeerde weg te gaan van de kiezer.

Biden heeft de afgelopen dagen herhaaldelijk geworsteld met opmerkingen die hij heeft gemaakt over het campagnespoor.

Dinsdag zei Biden met betrekking tot wie hij zal kiezen als vice-president running mate, ervan uitgaande dat hij de nominatie van de partij wint, dat ” het moet worden aangetoond dat degene die ik kies twee dingen is.”

” Eén kan president worden, want ik ben een oude man, ” zei Biden terwijl de menigte lachte. ‘ Nee, ik meen het. Kijk, godzijdank ben ik in goede gezondheid, ik train, nee ik meen het, je weet dat ik elke ochtend train. Ik ben in goede vorm . ‘

KIJK MAAR:

.@JoeBiden: “Whomever I pick” for VP, must “be capable of being president, because I’m an old guy — no I’m serious!”

Democraat presidentskandidaat Joe Biden leek te suggereren dat een niet-burger ” in staat zou kunnen zijn ” om zich kandidaat te stellen voor het ambt van president van de Verenigde Staten van Amerika, tijdens een stadhuis zelfs op dinsdag in Iowa.

De voormalige vice-president had moeite om tijdens het evenement op dinsdag mentaal scherp te verschijnen, omdat hij herhaaldelijk landen verwisselde, beweerde dat de lonen omlaag zijn als ze omhoog zijn en leek te suggereren dat een niet-burger zich kandidaat kon stellen voor de president.

” Ik denk dat je hem zou kunnen verslaan, ” vertelde Biden een man in het publiek.

De man antwoordde: ” Ik denk niet dat ik het kon, ik ben geen Amerikaans staatsburger.”

Biden antwoordde: ” Wel, misschien weet je het wel .”

Biden werd later geconfronteerd met een kiezer die hem aanmoedigde om op zijn minst dingen te herkennen die goed waren voor de economie onder Trump.

” Er is maar één manier om dit te winnen,” zei de kiezer tegen Biden. “Wanneer je op het podium staat met Donald Trump, ga je zeggen: ‘Donald, je hebt een aantal goede dingen gedaan, ik ga nemen wat goed is wat je deed, ik ga eraan toevoegen, en ik ga het waardig doen. ‘ ”

” Niet alles wat de andere kant [doet] is slecht, ” ging de kiezer verder. “ Niet alles over de ideeën van de Democraten is goed. Beide zijn goed. ”

” Je moet me een paar goede dingen geven, ” antwoordde Biden.

” De goede dingen: de werkloosheid is nu goed, ” antwoordde de kiezer.

“Ja, de werkloosheid is goed, maar de lonen zijn gedaald ,” beweerde Biden ten onrechte omdat de lonen dramatisch zijn gestegen onder de Trump-regering.

” Kom op, accepteer het goede, ” antwoordde de kiezer. ” U zei dat er aan de andere kant geen goed is?”

” Dat heb ik niet gezegd,” beweerde Biden.

” Noem één ding dat goed is aan de andere kant, ” zei de kiezer.

“[Mompelt] Ik kan niets boven mijn hoofd bedenken, ” zei Biden terwijl hij snel probeerde weg te gaan van de kiezer.

Share.