*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Voormalig adviseur van gouverneur Andrew Cuomo, Lindsey Boylan, onthulde zondag dat ze jarenlang herhaaldelijk seksueel werd lastiggevallen door Cuomo terwijl Democratische collega’s toekeken en niets deden om het misbruik te stoppen.
Boylan, die van maart 2015 tot oktober 2018 voor de regering Cuomo werkte, publiceerde zondagochtend een reeks bombshell tweets, waarin hij onthulde hoe gouverneur Andrew Cuomo zijn positie misbruikte om haar regelmatig seksueel lastig te vallen, te pesten en te intimideren.“Mijn eerste ervaring met seksuele intimidatie op het werk was toen mijn moeder haar eerste echte kantoorbaan kreeg nadat ik op de middelbare school was afgestudeerd. Ze was zo opgewonden dat ze ‘serieus’ werd genomen. Haar baas isoleerde haar en kuste haar. Dat soort baan heeft ze nooit meer gehad, ‘begon Boylan.

“Zo leerde ik hoe moeilijk het is voor vrouwen. Hoe moeilijk kan deze wereld voor ons zijn als we proberen serieus genomen te worden en onze gemeenschap te helpen. Hoe gemakkelijk schokken het leven van vrouwen kunnen vernietigen. “

“En ik heb mezelf beloofd dat ik dat soort jongens nooit zou laten winnen. Ik zou mijn hele leven hard werken om mezelf in machtsposities te plaatsen om dingen te veranderen. Om het geweld en de corruptie te beëindigen. Geef stem aan de stemlozen. Ik stop niet. Ik weiger. Ik zal nooit opgeven, ‘vervolgde ze.

Ze voegde toen de volgende bombshell-verklaring toe:


“Ja, @NYGovCuomo viel me jarenlang seksueel lastig. Velen zagen het en keken toe. Ik kon nooit voorzien wat ik kon verwachten: zou ik gegrild worden op mijn werk (wat erg goed was) of lastig gevallen worden over mijn uiterlijk. Of zouden het allebei in hetzelfde gesprek zijn? Dit was jarenlang de manier. “


Boylan beweert dat ondanks de voortdurende seksuele intimidatie van Cuomo, niemand die voor zijn regering werkte, iets heeft gedaan om het te stoppen.


Boylans onthullingen komen slechts een week nadat ze onthulde dat het kantoor van de gouverneur de ‘meest giftige teamomgeving’ was die ze ooit had meegemaakt.

Nypost.com meldt: Voordat Boylan in maart 2018 werd benoemd tot plaatsvervangend secretaris voor economische ontwikkeling en speciaal adviseur van Cuomo, was ze de stafchef en uitvoerend vice-president bij Empire State Development, het bureau voor economische ontwikkeling van de staat.

Boylan beschuldigde haar ervan dat zij niet de enige was die naar verluidt door de gouverneur was getroffen.

“Serieus, de berichten en sms’jes die ik ontvang als ik de waarheid hierover spreek … het is een heel boek van mensen die schade hebben geleden,” tweette ze.

“Wees niet verbaasd dat het dezelfde kleine groep blanken is die naast hem zit bij elke pers. Dezelfde groep die hij de hele tijd bij zich heeft gehad, doet zijn vuile werk. Als je niet een van die handjevol bent, is je leven voor hem eindeloos ontmoedigend ‘, schreef Boylan.

Boylan suggereerde dat ze nog steeds in therapie is vanwege haar ervaringen bij Cuomo’s kantoor.

“Ik heb drie keer geprobeerd te stoppen voordat het bleef hangen. Ik heb mijn hele leven hard gewerkt. Hustled – doe alsof tot je het stijl maakt, ‘zei ze. “Die omgeving is niet giftig. Ik ben het jaren later in therapie nog steeds aan het uitpakken! “

Boylan vervolgde: “En ik ben een bevoorrecht persoon. Ik kon me afmelden en deed het uiteindelijk. Ik huiver bij de gedachte wat er met anderen gebeurt. Het maakt me zo kwaad. “

“Ja, ik heb niet getekend wat ze me zeiden te ondertekenen toen ik wegging. Nee!” ze zei.

Boylan verdubbelde maandag haar claims.

“Ik blijf bij wat ik zei, en wat ik zei, spreekt niet alleen mijn verhaal aan, maar ook talloze anderen, voornamelijk vrouwen met wie ik in de loop der jaren contact heb gehad of heb gehoord,” vertelde ze aan The Post.

Boylan is een van de democraten die zich kandidaat stelt voor de verkiezing van Manhattan bij de verkiezingen in 2021.

Dit jaar probeerde ze afgevaardigde Jerrold Nadler, voorzitter van de House Judiciary Committee, in de Democratische primaire te zetten, maar werd verslagen.

Het kantoor van Cuomo reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van The Post op maandag over de opmerkingen van Boylan.

Bedankt voor het doneren aan T2W

time2wakeup.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. time2wakeup.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Share.
Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster