*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een Britse man heeft getuigd dat hij een “kwaadaardige” twee meter hoge telepathische van vorm veranderende reptielachtige zag terwijl hij naar huis fietste tijdens het afsluiten.

 

Paul Froggatt, 26, zei dat hij het niet-humanoïde wezen zag terwijl hij naar huis fietste door het bos in Warwick.

 

“Het klinkt gek, maar ik voelde dat ik de gevoelens voor mij voelde en het was net als pure buitenaardse haat”, vertelde Paul aan verslaggevers.

“Weet je wanneer je naar een documentaire van David Attenborough kijkt en je ziet een spin een vlieg eten en alleen een kwaadaardig gevoel van kwaad?”

Paul Froggatt roept getuigen op om contact op te nemen
Paul beweert dat hij gedwongen werd zijn baan op te zeggen nadat sceptische collega’s hem de “Mantis-man van Warwick” noemden.

Dailystar.co.uk meldt: Maar Paul voegde eraan toe dat hij getraumatiseerd was achtergelaten en nu worstelt om te slapen nadat hij door Oakwood en Blacklow Spinney heeft gefietst – kort nadat hij op 16 juli vorig jaar een dienst van 12 uur in een hondenvoerpakhuis had beëindigd.

Hij zei: “Op een donderdagochtend om 5 uur fietste ik naar huis van mijn werk en ik zag iets vreemds in de lucht. Het was een gloeiende oranje bol die net aan de horizon zweefde.

‘In eerste instantie dacht ik dat het Venus of een satelliet moest zijn, maar het leek veel dichterbij dan een van deze dingen.

“Ik stopte onderweg om wat foto’s te maken – het object zag er persoonlijk een stuk groter uit dan op de foto’s te zien was.

“Op dat moment begon het object te bewegen en in vorm te draaien. Ik kon zien dat het rond was met een deel dat uit het hoofdgedeelte stak.

“Toen dit begon, kreeg ik de koude rillingen over mijn rug en voelde het alsof er hier iets mis was, ik haastte me op weg naar huis.

“Terwijl ik bleef fietsen, kon ik zweren dat het object langs mijn koers bewoog, maar ik zei tegen mezelf dat het een soort optische illusie moest zijn.

“Ik kwam in een bosrijke omgeving en verloor het object door de bomen uit het oog. Gewoonlijk is er op deze tijd van de ochtend een koor van vogelgezang en insecten, maar het was doodstil in het bos. ”

Hij vervolgde: “Terwijl ik over het pad fietste, kwam ik in een bocht en ik zag iets dat ik nooit zal vergeten.

“Een paar meter verderop staan ​​is wat ik alleen kan omschrijven als een mensachtige bidsprinkhaan.

‘Dit ding was minstens 2 meter lang, lichtgroen met een driehoekige kop en grote ovale zwarte ogen. Het had alle kenmerken van een bidsprinkhaan, maar stond op twee benen en had op de een of andere manier een menselijke vorm.

“Ik was helemaal bevroren van angst. Voor wat voelde als een leeftijd – maar waarschijnlijk maar een paar seconden duurde – staarde ik in de ogen van dit wezen en het staarde terug.

‘Ik had het gevoel dat het mijn gedachten kon lezen en dat ik het kon lezen.

“Mijn angst maakte plaats voor volkomen vreemde gedachten van totale haat en kwaad die ik vanuit dit ding geprojecteerd voelde.

“Ik kwam plotseling uit deze hypnotiserende toestand en het deed een stap achteruit alsof het op me zou bespringen.”

Bedankt voor het doneren aan T2W

time2wakeup.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. time2wakeup.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Share.
Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster