Ik als redactie Harry Langenhuijsen  was al die tijd sceptisch over covid-19. Vanmorgen nadat ik een week alk redelijk ziek was keek ik eigenlijk zomaar eens op de symptomen voor Corona. Tot mijn schrik bleek ik 8 van de 10 hoofd-symptomen te hebben en eigenlijk zonder te denken nam ik de telefoon maakte een test afspraak in de  het test-center alsof je een hamburger afhaalt wordt je getest. Niks naar die mensen zelf toe maar naar de overheid wel. Heel de wereld kopstukken praten over covid-19 alsof het een biowapen is, een middel om de wereldbevolking uit te dunnen (ik citeer B Gates :De sterken  overleven en we hebben weer ruimte voor een gezonde samenleving). Anderen praten over een gemuteerd virus waar vaccins voor gemaakt moeten worden waar alle kopstukken in de Big Pharma rijker van worden.

https://www.facebook.com/glenn.kneefel/videos/3590919797618549/

Mensen ik hoorde deze arts spreken en ik dacht hij heeft gelijk ik hoop dat u dit ook beluisterd want we worden in de ban van covid-19 gehouden maar waar draait het dan om vraagt u net als ik maar denk aan het woord Samen. Dit word ons compleet afgenomen. Wat kan er niet meer als we het protocol anti covid-19. Juist samenzijn samenwerken etc etc.

Mondkapjes:  Mondkapjes worden als slecht beschreven door artsen echter tijdens uitoefenen van hun beroep dragen ze meestal allemaal een mondkapje, dit geeft te denken????????.

Minister van volksgezondheid: Hugo de Jonge wil in maart beginnen met vaccineren klachten of niet. Hoort u ook wat ik hoor: KLACHTEN OF NIET!!!!! Ik als persoon vind dit erg gevaarlijk om te zeggen terwijl je nog steeds met een experimenteel vaccin bezig bent.

 

Ik weet niet wat ik heb, ik heb de test gedaan om dingen uit te sluiten en ook voor een gerust gevoel terwijl ik de uitslag niet heb

Word vervolgd Redactie Harry

 

 

 

Share.