*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Ik als redactie Harry Langenhuijsen  was al die tijd sceptisch over covid-19. Vanmorgen nadat ik een week alk redelijk ziek was keek ik eigenlijk zomaar eens op de symptomen voor Corona. Tot mijn schrik bleek ik 8 van de 10 hoofd-symptomen te hebben en eigenlijk zonder te denken nam ik de telefoon maakte een test afspraak in de  het test-center alsof je een hamburger afhaalt wordt je getest. Niks naar die mensen zelf toe maar naar de overheid wel. Heel de wereld kopstukken praten over covid-19 alsof het een biowapen is, een middel om de wereldbevolking uit te dunnen (ik citeer B Gates :De sterken  overleven en we hebben weer ruimte voor een gezonde samenleving). Anderen praten over een gemuteerd virus waar vaccins voor gemaakt moeten worden waar alle kopstukken in de Big Pharma rijker van worden.

https://www.facebook.com/glenn.kneefel/videos/3590919797618549/

Mensen ik hoorde deze arts spreken en ik dacht hij heeft gelijk ik hoop dat u dit ook beluisterd want we worden in de ban van covid-19 gehouden maar waar draait het dan om vraagt u net als ik maar denk aan het woord Samen. Dit word ons compleet afgenomen. Wat kan er niet meer als we het protocol anti covid-19. Juist samenzijn samenwerken etc etc.

Mondkapjes:  Mondkapjes worden als slecht beschreven door artsen echter tijdens uitoefenen van hun beroep dragen ze meestal allemaal een mondkapje, dit geeft te denken????????.

Minister van volksgezondheid: Hugo de Jonge wil in maart beginnen met vaccineren klachten of niet. Hoort u ook wat ik hoor: KLACHTEN OF NIET!!!!! Ik als persoon vind dit erg gevaarlijk om te zeggen terwijl je nog steeds met een experimenteel vaccin bezig bent.

 

Ik weet niet wat ik heb, ik heb de test gedaan om dingen uit te sluiten en ook voor een gerust gevoel terwijl ik de uitslag niet heb

Word vervolgd Redactie Harry

 

 

 

Bedankt voor het doneren aan T2W

time2wakeup.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. time2wakeup.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Share.
Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster