Dit artikel is een aanvulling op de eerste strategie, dus voor wie deze nog niet heeft gelezen, raad ik sterk aan dat eerst te doen. Voor wie wel op de hoogte is of een begin heeft gemaakt met de nieuwe gratis cursus, lees verder voor een beter begrip omtrent hoe je de doelen bereikt.

Veel mensen maken de denkfout dat, omdat de verdiensten op Final Autoclaim in beginsel zo laag zijn dat het niet zinvol is er je tijd aan te spenderen, Ik kan u zeggen: U heeft het mis! Ik doe de zaken beschreven in strategie 1 nu al een tijdje en Final Autoclaim levert mij iedere dag een stabiele $8 per dag op die ik dagelijks naar mijn wallet stuur waarna ik het iedere week omzet naar USDT en daar rente op trek.

Het sleutelwoord hierbij is rente en dan met name rente op rente(Compounding interest) maar daarover zal ik in een volgend artikel meer uitweiden. Je moet immers eerst iets hebben om rente van te trekken en dat is waar dit artikel over gaat.

Het eerste doel van strategie 1 is het verzamelen van 101 Space Tokens. Waarom? Omdat 100 tokens de minimale inleg zijn om te kunnen beginnen met staken(Wat rente ontvangen is) en de transactiekosten van het overmaken naar je wallet 1 spacetoken zijn per transactie. Je hebt dus 101 tokens nodig. Hieronder ga ik in detail uitleggen hoe ik dat heb gedaan:

We schrijven eind juli 2022 en ik heb zojuist het licht gezien en begrijp hoe ik goed geld kan verdienen op Final Autoclaim. Dagelijks log ik er in en spendeer minimaal een uur aan het invullen van enquetes via de Offer Walls. CPX interactive en Bitlabs zijn mijn favoriete aanbieders daarvan, maar als ik niet voor genoeg enquetes in aanmerking kom doe ik er ook anderen bij of ga ik andere zaken doen als taken uitvoeren van de Offer Walls. Ik doe dit dagelijks tot ik 100.000 Dutchy coins heb, welke ik omzet in ongeveer 10 Space tokens. Soms is het iets meer, soms iets minder afhankelijk van de koers van Space Token, maar met 100.000 Dutchy coins heb je ongeveer 10 Space tokens gemiddeld. Dat had ik mijzelf als minimum gesteld 100k Dutchy coins oftewel 10 Space tokens per dag en dat is makkelijk te doen. Ik doe regelmatig meer als ik er zin aan en tijd voor heb.

10 dagen later heb ik 101 coins bij elkaar en dus zet ik mijn Meta mask Wallet op, voeg het Polygon netwerk toe omdat dit netwerk snel is, goedkoop(Transactiekosten 1 space token per keer) en het bestaat al een aantal jaren en is dus betrouwbaar. Ik maak mijn 101 tokens over naar mijn Wallet en koppel deze aan Final Autoclaim waarna ik staking kan activeren. Vanaf dat moment wordt er iedere 4 uur rente bijgeschreven en begint het leuke gedeelte namelijk je hoeveelheid tokens groeit en je hoeft er niets voor te doen.

Uiteraard stopte ik niet met dingen doen, dus terwijl het staken van start ging blijf ik tot op de dag van vandaag enquetes invullen, links klikken en taken uitvoeren en iedere 11 tokens die ik aan rente krijg neem ik op en gaan ook in de wallet waarna ik dus weer een beetje meer rente krijg(rente op rente) en dat heeft een versnellend effect want door de Dutchy coins die ik verdien komen er dagelijks minimaal 10 tokens bij en ook de rente leverde steeds meer tokens op per 4 uur.

Vorige maand bereikte ik die 200k Space tokens(Het maximale waar je rente over krijgt) en nu levert dat dagelijks zo’n $ 8 op. Dat heeft er op zijn beurt voor gezorgt  dat ik in de maand januari nu ook de overige coins ben gaan staken en dat heb ik die ene maand kunnen maximaliseren(Maximaal 5000 space token per coin en er zijn er 4: Cosmos, BTT, Shiba Inu en Waves).

Kortom, vanaf nu gaat er elke dag $ 8 naar mijn USDT wallet en dus groeit deze vanaf nu met $ 240 per maand en alles wat ik hoef te doen is dagelijks Space token opnemen en omzetten naar USDT en daarover krijg ik 10% rente op jaarbasis en ook hier geldt: Het is rente op rente op wekelijkse basis. Ik verwacht dan ook dat over een maand of zes ik ook bij de USDT wallet een aanmerkelijke versnelling ga zien net als bij het Space token het geval was. Toon mij een reguliere bank die betere percentages geeft in termen van rente!

En de kers op de taart? Zelfs wanneer Final Autoclaim zou stoppen met deze dienst te leveren dan nog kan ik al mijn Space tokens(Incluis die ik heb ingelegd voor andere coins) gewoon opnemen en omzetten naar een andere munt en gewoon via een andere dienst verder staken! Zo is de tijd die ik erin heb gestoken nooit voor niets geweest. Het zal duidelijk zijn dat er daardoor vrijwel geen risico aan kleeft!

Ik hoop dat ik u met dit artikel inzicht heb kunnen verschaffen in hoe het werkt, dat het echt werkt en dat u inziet dat het zich wel degelijk loont om hier een uurtje tot twee uurtjes per dag mee bezig te zijn. Gecombineerd met Strategie 2 en 3 in de gratis cursus kan het na een aantal maanden van een paar uurtjes per dag spenderen tot $ 400 maandelijks aan USDT opleveren, waar u vrijwel niets meer voor hoeft te doen! En dan wordt het pas echt leuk… 🙂

Share.