Inzameling voor uw nieuwspagina te perfectioneren en u de kans te bieden evt reclame/pr te maken.

Wij als T2W moeten alles zelf bekostigen en halen er niets uit. Vandaar de Awakening events de laatste dag van elke maand dit jaar. Ik hoop dat er mensen zich geroepen voelen nieuws dat leeft aan te leveren en samen in elkaar te zetten en anoniem of onder naam te laten plaatsen door mij in deze pagina. Zo za.l er een nieuw netwerk ontstaan wat eerlijk en helder nieuws brengt, transparantie is waar wij naar streven en om dit te brengen rijzen de kosten de pan uit. Ik ben niet uit uit op winst maar heb zoveel ideeën en ik denk dat u er als lezer en evt mede leverancier van nieuws ook positief daar achter ster staat. Daarover later meer,,,,,,,, Ik weet dat reclame en PR echt duur is en ik wil bij deze mensen gratis reclame bieden tegen een helpende hand voor T2W.

Ik denk hierbij aan reclame op T shirts en voor mij op jas als ik op locatie ga.
Externe schijven voor opslag ook usb sticks en dvd(leeg) zijn hiervoor geschikt. Kan ook gebruikt zijn en gewist zijn welkom
En ook een printer en scanner om boek verslagen over een bepaald item of zelfs een documentaire over een onderwerp of persoon die hier erg in het nieuws is geweest. Als lezers een gevolgd hebben en dit als boekwerk graag willen kan ik dit op bestelling tegen kostprijs maken en topfans krijgen uiteraard korting.

Ik wil ook de mogelijkheid gaan bieden als ik wat meer mensen in mijn netwerk heb die ook via Awakening events meewerken, om samen met hen een boekverslag of digitale
weergave van een topic naar wens van de lezer ook al heeft het nooit op de pagina gestaan

Livestreamen van huiskamer debatten met evty uitnodiging van prominente gasten ik denk hierbij aan journalisten en mensen die analyseren op bepaalde vlakken voor een uitzending en op locatie direct nieuws te kunnen maken en een kanaal te kunnen openen waar alleen maar beeldmateriaal ongecensureerd op internet gezet wordt en zo vereeuwigd wordt.

Dit omdat we het de jeugd en hun generatie daarna verschuldigd zijn aan te geven hoe het zeker niet moet.

Ik wil als redacteur en eigenaar van de krant even de garantie geven dat als we over giften of donaties praten dat ik de bon en gift op de pagina plaats met naam van donateur.
Eventueel kan hier ook reclame bij..

Hetzelfde met materiaal we maken een foto van materiaal van u en mij als u wilt zodat iedere lezer ziet dat ik transparant hier om gift donatie vraag. Ik hoop dat u dat ook zo ziet.

 

Redacteur: H Langenhuijsen

harryredactie1@gmail.com

Share.