Een mooi bericht die ik net binnenkreeg.

Komt er ooit een 75-jarige bevrijding van de farma-industrie?

Geschreven door: Jolanda Leeftink

Op dit moment kijk ik naar de herdenking 75 jaar Holocaust, indrukwekkend, verdrietig met toch die sprankeling van hoop op een betere wereld en mensen.
Ik hoor wat Dhr. Mark Rutte zegt maar betwijfel of dat wat hij zegt binnenkomt bij hemzelf.
Met de wetenschap van nu kan men terugkijken, wat ging er mis en waarom?
De mens en zijn lust naar macht en geld, ego en beheersen van, dat gaat er mis.
Als je naar het nu kijkt, waarin de meeste ontwikkelde, mensen geen 3e Wereldoorlog aangaan.
Ik vraag me af of er over 50 tot 75 jaar een dag komt die vernoemt wordt naar alle vaccinatieslachtoffers.
Het zal voor veel mensen nu klinken als heiligschennis maar er gebeurt zo veel vergelijkbaars, het resultaat zal uiteindelijk hetzelfde zijn, het fysiek en mentaal lijden van kinderen en hun ouders door alle gifstoffen in vaccinaties en medicijnen in combinatie met de technologische uitvindingen zoals 5G en hoger zal de mens uiteindelijk doen (uit) sterven.
En #waarom?

Omdat men nu niet wil inzien en geloven, precies zoals destijds, dat er mensen achter deze opzet zitten.
En laten we eerlijk zijn, als je zelf met oogkleppen op door het leven gaat en alles gelooft wat je verteld wordt, nooit zelf op onderzoek uitgaat naar andere wegen, dan gebeurt er hetzelfde als in een fysieke oorlog.
En herdenken we over jaren onze geliefde doden en zieke familieleden en zal de regering misschien zijn excuses aanbieden voor het tekortschieten in hun steun aan hen die slachtoffer zijn geworden van de farmaceutische industrie en hun marionetten 😢
Zal het zover komen?

Overvallen door een gevoel van verdriet over hoe de wereld ten onder dreigt te gaan aan macht geld en ego.

Ik schrijf dit uit emotie ging het verlies van al die mooie mensen toen, maar ook uit frustratie over ( veell) mensen nu. Ook ik heb mijn ervaringsverhaal, kan het niet medisch bewijzen, op intuïtie mijn oudste niet meer laten vaccineren na de 1e keer. Daardoor mijn hele familie en vriendenkring over ons heen gehad, dat hebben we allemaal overleefd 💪😊 door respect en liefde.
Ik deel de berichten van jou en geef op veel berichten mijn visie en of deel onze ervaring.
Toch vind ik het heel eng om bovenstaand bericht te plaatsen.
Wel heb ik ontzettend het gevoel dat ik het moet delen en dacht aan jou om dit mee te delen.

Met vriendelijke groet Jolanda ☺️

Share.