*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

https://www.facebook.com/groups/764648430538789/wp/575202469977202/?av=100006159970894

Door deze gitaar ben ik in de protest, muziek, reis en ook de mindere kanten van het leven beland. WHERE WORDS  FAIL MUSIC SPEAKS…….Muziek heeft me er altijd doorheen gesleept. Wat bijna zelfs gewoon uit de doodskist  gehouden, hoe? dat is het geheim van mij en de bleus.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, een muziekinstrument bespelen en nacht

 

U zult zeggen wie is die maf met die gitaar, nou dat is de man achter de redactie van T2W, Gelukkig gesteund door de juiste mensen anders was ik van dit nieuws wat ik dag in dag uit lees en research naar doe gillend gek geworden. Ik ben ook een mens al denken vele van niet.

Ik heb hier een weergave van mijn uitlaatkleppen

Werk op de grotere heftrucks of kranen

motoren gitaren en natuurlijk ermee bezig zijn, een mooie hobby, uitlaatklep.  WHAHAHAHA Als je uitblinkt loop je binnen en sta je zelf in T2Wgelukkig heb ik dit mijn hond, verloofde en wereldwijd vrienden om een videochat te doen anders had ik het niet kunnen doen. Ideeen zijn welkom aanvraag van nieuws ook. Ik doe mijn best maar wil nog wel mijn leven houden zoals het loopt.

Beste lezers vanaf heden zorg ik dat ik een vrije maandag kan pakken en dat er genoeg leesvoer is voor anderhalf weekend

we staan voor waarheidsbevinding geen nonsens fake nieuws en msn controle, Transparantie dat telt kom maar kijken ik verberg niets het staat in de krant van gisteren.

Met vr gr De Redactie Harry L

Share.
Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster