zaterdag, september 30

https://www.facebook.com/groups/764648430538789/wp/575202469977202/?av=100006159970894

Door deze gitaar ben ik in de protest, muziek, reis en ook de mindere kanten van het leven beland. WHERE WORDS  FAIL MUSIC SPEAKS…….Muziek heeft me er altijd doorheen gesleept. Wat bijna zelfs gewoon uit de doodskist  gehouden, hoe? dat is het geheim van mij en de bleus.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, een muziekinstrument bespelen en nacht

 

U zult zeggen wie is die maf met die gitaar, nou dat is de man achter de redactie van T2W, Gelukkig gesteund door de juiste mensen anders was ik van dit nieuws wat ik dag in dag uit lees en research naar doe gillend gek geworden. Ik ben ook een mens al denken vele van niet.

Ik heb hier een weergave van mijn uitlaatkleppen

Werk op de grotere heftrucks of kranen

motoren gitaren en natuurlijk ermee bezig zijn, een mooie hobby, uitlaatklep.  WHAHAHAHA Als je uitblinkt loop je binnen en sta je zelf in T2Wgelukkig heb ik dit mijn hond, verloofde en wereldwijd vrienden om een videochat te doen anders had ik het niet kunnen doen. Ideeen zijn welkom aanvraag van nieuws ook. Ik doe mijn best maar wil nog wel mijn leven houden zoals het loopt.

Beste lezers vanaf heden zorg ik dat ik een vrije maandag kan pakken en dat er genoeg leesvoer is voor anderhalf weekend

we staan voor waarheidsbevinding geen nonsens fake nieuws en msn controle, Transparantie dat telt kom maar kijken ik verberg niets het staat in de krant van gisteren.

Met vr gr De Redactie Harry L

Share.