Tweemaal mislukte presidentskandidaat Hillary Clinton zei dat ” misschien ” ze een ” rematch ” nodig heeft met president Donald Trump, voordat ze haar eeuwige pijnlijke verliezerstatus bewijst door toe te voegen: ” uiteraard kan ik hem opnieuw verslaan .”

Tijdens een interview uitgezonden op dinsdag’s uitzending van “PBS NewsHour,” beweerde Hillary Clinton dat president Trump ” liegt of waanvoorstellingen is, of beide ” en zei dat ze niet begrijpt wat ” hem motiveert. “

Hillary zei: ‘ Weet je, het is echt opmerkelijk hoe geobsedeerd hij bij me blijft. Maar deze nieuwste tweet is zo typerend voor hem. Niets is meer onderzocht en bekeken dan mijn e-mails. We weten dat allemaal. Dus hij liegt of is waanvoorstellingen, of beide. Er was geen dagvaarding, zoals hij vanmorgen in een tweet zegt. Dus misschien moet er een rematch zijn. Ik bedoel, uiteraard kan ik hem weer verslaan. Maar serieus, ik begrijp het niet, ik denk niet dat iemand begrijpt wat hem motiveert, behalve persoonlijke grieven, anders dan het zoeken naar bewondering . ‘

Hillary volgde de bomhint op over haar aanhoudende presidentiële ambities op PBS Newshour met een tweet die naar de president was gestuurd en hem waarschuwde haar niet te ” verleiden ” tegen hem in te lopen.

Share.