Uiterst linkse Hollywood-beroemdheden gingen dinsdagavond de straten van Los Angeles op, met het afgehakte hoofd van president Trump op een snoek.

“Hé, weet je wat geweldig is?” Vroeg de schandelijke ex-congreslid Katie Hill het publiek bij de pro-afzetting van LA. “Alles is een zegen en vloek toch? Maar vanavond kan ik hier zijn, en ik ben geen congreslid, en dit is een plechtige, plechtige zaak, maar ik kan vanavond zeggen, HET IS DE TIJD OM DE MOEDER TE DOEN F *** ER! ”

Alyssa Milano was ook bij de hand, die tekeer ging over boosheid en voor de menopauze . “Hallo sneeuwvlokken! Luister heel goed naar me. Ik ben boos, als hij dacht dat Greta boos was, heeft hij nog niets gezien! Ik ben vóór de overgang en ik ben boos! ‘

Sommige scherpzinnige Tweeters herkenden hoe haar script was geschreven.

 

 

Een man droeg een rubberen kop van Trump op een snoek. Hij vertelde dat hij wenste dat het echt was.

Het -artikel bevat nog veel meer foto’s van de getriggerde sneeuwvlokken.

Share.