Is het u ook opgevallen of zat u ook met een gehypnotyseerde blik naar het songfestival te kijken, wat eigenlijk door een gelovige als duivels benoemd zou worden. Ik weet dat in de metal scene wel eens wat satanisch duivel en vurige teksten geschreven werden en nog.

Maar op een songfestival denk ik niet snel aan duivelse teksten vloeken ed  maar eerder aan een verzoenende tekst. Nu is momenteel mijns insziens het enige verzoenende in de wereld Covid-19 en uit diverse landen net als het songfestival.

Wat ik me nog herinner is Birds van Anouk wat ik als vredevol kan zien maar als alle aanwezige landen een lied indienen dat een satanisch duivels hels bijsmaakje heeft ga ik denken hoe komt de artiest band manager maar vooral organisatie van het songfestival ook maar op het idee dit toe te laten.

Dit past meer in een ironische adams family horrorsongfestival, mensen is dit toeval of spelen hier links naar Cabal, Illuminatie, NWO. Ik ga het niet bevestigen maar het is wel erg raar dat alle nummers duivel aanbiddende teksten hadden.

 

Daarbij komt dat winnaar Italie ook nog een song indient met als titel BIRTH OFF A NEW WORLDAY……………..NWO Cabal???????????

 

Ik heb hier zwaarwegende vragen bij dit songfestival

 

de Redactie

De winnaar italie

 

Share.