Nu met de Covidgekte en de verkiezingen in de USA aankomende kerst met illegale Lockdown etc etc, ben ik met de https://www.facebook.com/wakeupcall.2 krant beperkt te delen en in andere groepen te plaatsen. Ik wil u vragen mij in deze donkere overschaduwing voor velen die vastzitten ivm het stopzetten van reismogelijkheden niet in staat iedereen te bereiken. Ik hoop dan ook dat u Mij wil helpen met de deelactie’s en als het eraan zit een kleine donatie te doen zodat we ook het volgende jaar weer het hele jaar iedere dag nieuws kunnen brengen op de kanalen die u van ons gewend bent. Alle beetjes helpen. Bent u niet in staat een geliefde, familie en vrienden te bereiken ivm de afstanden tussen u opgelegd door de regeringen wil ik Redactie van https://time2wakeup.me/ u proberen te helpen met het verzenden van een wens een groet als het binnen mij macht ligt.

Een mailtje naar harryredactie1@gmail.com of een belletje naar 031644878587 en probeer te helpen mits mogelijk. We gaan toch met goede moed op naar de kerst en oud en nieuw ik hoop dat u de berichten wil mee delen omdat ik bijna op exploderen sta hier en ik probeer het nieuws gewoon te blijven publiceren iedere dag weer

vriendelijke groet Harry L

Share.